Ozellikle 2020 ’nin son ceyreğinde ekonomide başlayan gerileme, gunden gune artan hayat pahalılığıyla kendisini somut bir şekilde hissettirmişti. TUİK verilerine gore 2021 yılında %36,08 yukselen yaşayan enflasyonun bu yıl da bir sure daha artarak hissedileceği resmen acıklanırken, vatandaşların hayatından uzucu haberler ve olaylar da artarak gelmeye devam ediyor.
Sosyal medyada yankı uyandıran paylaşımlardan sonuncusu, uc yetim kardeş tarafından su sayacını kapatmaya gelecek gorevliye bıraktıkları not idi. Gectiğimiz gunlerde paylaşılan ve kısa sure icinde gundem olan o paylaşım son zamanların etkisini acı bir şekilde gosterirken, bugun sevindirici bir haber paylaşıldı.
[h=2]Ahbap Derneği yardıma koştu:[/h]
Pusholder Bugune kadar sayısız ihtiyac sahibine yardım eden ve Haluk Levent tarafından kurulan Ahbap Derneği ’nin gorevliye not bırakan uc yetim kardeşe yardımcı olacağı oğrenildi. Pusholder tarafından paylaşılan detaylara gore Ahbap, uc yetim kardeşin bir yıllık kira ve fatura giderlerini karşılayacak ve ayrıca buyuk kardeşe iş bulacak.
[h=2]Uc kardeşin bıraktığı o not:[/h]

Haluk Levent, bu notun sosyal medyada hızlı bir şekilde yayılmasının ardından Ahbap ekibine cağrıda bulunmuştu. Bunun ardından Ahbap İstanbul, konuyla ilgilendiklerini acıklamıştı.
Sosyal medyada yankı uyandıran paylaşımlardan sonuncusu, uc yetim kardeş tarafından su sayacını kapatmaya gelecek gorevliye bıraktıkları not idi. Gectiğimiz gunlerde paylaşılan ve kısa sure icinde gundem olan o paylaşım son zamanların etkisini acı bir şekilde gosterirken, bugun sevindirici bir haber paylaşıldı.
[h=2]Ahbap Derneği yardıma koştu:[/h]

[h=2]Uc kardeşin bıraktığı o not:[/h]

Haluk Levent, bu notun sosyal medyada hızlı bir şekilde yayılmasının ardından Ahbap ekibine cağrıda bulunmuştu. Bunun ardından Ahbap İstanbul, konuyla ilgilendiklerini acıklamıştı.