İstanbul Sultangazi 50. Yıl Mahallesi G Caddesi'nde uzerinde saat 12.00 sıralarında Ogun Satıcı isimli vatandaşa ait park halindeki aracın motor kısmından henuz bilinmeyen sebeplerden dolayı dumanlar yukselmeye başladı. Bir sure sonra alev almaya başlayan aracı sondurmek icin cevredeki esnaf kova ile taşıdıkları su ve işyerinden getirdikleri yangın sondurme tupleri ile sondurduler. Esnaf ve arac sahibinin panik halindeki koşturdukları o anlar ise guvenlik kamerası tarafından saniye saniye goruntulendi. Sultangazi'de esnaf, yanan aracı kovalarla sondurdu
Motor kısmı yanan aracta buyuk capta hasar gorurken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise soğutma calışması başlattı. Yangının kesin cıkış sebebi ise yapılacak incelemenin ardından belli olacak. Yaşanan olay anı anlatan lokanta sahibi Ramazan Yılmaz, ''Arac park halinde idi ben aracımı buraya park edecektim dukkanımın onuydu araba calışmıyor dedi ileriye cektim ve dukkana girdim iki dakika sonra alev aldı hemen kovaları getirip sondurduk ben kendim mudahale ettim." dedi.
Yasin Yılmaz ise, "Abi geri geri geliyordu dumanlar cıktı bizden yardım istedi bizde yangın tuplerini getirdik en az 10 kova su taşıdık kurtara bildiğimiz kadar kurtardık ama motor gitti itfaiyede anca geldi. 5 calışanımız ile birlikte yardımcı olduk ama motor yine de yandı kurtaramadık yangının cıkış sebebinin kontaktan olduğunu soyledi." dedi.