Gectiğimiz gunlerde İstanbul Uskudar Bahcelievler Mahallesi'nde plakasız gri bir otomobille mahalle arasında cevreyi gozleyen hırsızlar, daha sonra kaldırımdaki korkuluklara zincirli motosikletin zincirini kesmeye calıştı. Devriye atan polis otosunun şans eseri sokaktan gecmesi uzerine motosikleti bırakıp kacan hırsızlar aynı mahallede başka bir motosikleti caldı. Hırsızların sokak aralarında gri otomobille keşif yapmaları, 2 şuphelinin yaya olarak olay yerine gelmesi ve caldıkları motosikleti bir sure ittirdikten sonra duz kontak yapıp calıştırarak kacmaları guvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Motosikletinin, eve gelen kacak geciş cezasıyla Avrupa yakasına gectiğini oğrenen motosiklet sahibi durumu yetkililere bildirdi. Guvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, hırsızları yakalamak icin calışma başlattı. Motosikleti calınan Mustafa Ust, "Hırsızlar once buradaki motosikleti calmaya calışıyorlar. Zincirini kırmaya calışmışlar. Polisi gorunce benim motosikletin oraya geciyorlar. Saat 05.20 civarında 2 kişi motosikletin zincirini kırıp alıyorlar. Sonra Kucuksu'ya doğru hareket ediyorlar. Kopruye kadar takip ettik ama kaybettik. Benim motordan plakayı sokmuşler. Kopruden gectikten sonra bana ceza geldi. Oradan fark ettik." dedi.