Son zamanlarda izlenme rekorları kıran Tinder Avcısı isimli belgesele konu olan kendini zengin elmas tuccarının oğlu olarak tanıtan Simon Leviev ilk defa acıklamalarda bulundu. Dunyanın dort bir yanından kadınları milyonlarca sterlin dolandıran Simon uzun zaman sonra ilk defa acıklamalarda bulundu.
Gectiğimiz gunlerde yayınlanan bir televizyon programında konuk olan Simon Leviev dolandırıcılık konusu hakkında acıklama yapıldı. Televizyon programında konuk olarak yer alan Simon'ın yanında model bir kız arkadaşının olması da dikkatlerden kacmadı.
[h=2]Simon Leviev: "ben dolandırıcı değilim, beyefendiyim" dedi[/h]
Tinder avcısı şu şekilde acıklama yaptı; "Ben bir Tinder dolandırıcısı değilim. Sahtekar ya da fake değilim. İnsanlar beni tanımıyor, bu yuzden beni yargılayamazlar. Ben sadece Tinder ’da bazı kızlarla tanışmak isteyen bekar bir adamdım." dedi. Hatta Leviev kendisini en buyuk beyefendi olarak gorduğunu de acıklamaların arasında dahil etti.
Simon Leviev olarak da Tinder'da birden fazla ceşit kullanıcı adı ile kadınları dolandıran şahıs, Instagram'da hayatının sadece 'zengin' kesitlerini paylaşarak kadınları dolandırdı. Kadınların guvenini kazandıktan sonra onları doladırarak para kazanan Leviev, Netflix'te yayınlanan belgeselden sonra 'hayranları' ile para karşılığı video cekerek kazancını Âdeta katlamıştı.
Simon Leviev'in bu zamana kadar yaptığı dolandırma kurguları sayesinde dunyanın dort bir yanındaki kadınlardan yaklaşık olarak 7.4 milyon sterlin kazandığı belirtiliyor. Ayrıca bir Tinder sozcusu “Simon Leviev'i ve bilinen tum sahte hesaplarını kalıcı olarak Tinder'dan kaldırdık." dedi. Ayrıca belgeselin de yayınlanması ile beraber bu kişi hakkında da soruşturma acıldığı belirtildi.