Super Lig'in 26. haftasında Beşiktaş evinde İzmir ekibi Altay ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş, mucadeleyi 1-0 kazanarak 3 hafta aranın ardından galibiyet aldı. Macın ardından Beşiktaş Teknik Direktoru Onder Karaveli acıklamalarda bulundu. Karaveli acıklamalarında, "Cok mutluyum. İsteklerimizin bir coğunu oyuncularımız yerine getirdi. Herkesin performansından memnunum. Daha iyisi de olabilirdi ama stresli bir ortamdı. İlk yarı bir pozisyon verdik, ikinci yarıda son dakikada karambol pozisyonu dışında pozisyon vermedik. Yine cok pozisyon bulduk. Yine değerlendiremedik. İkinci golu atamadık. Atsak farklı bir durum olabilirdi. Şu ana kadar oynadığımız bircok oyunda galibiyeti hak ettik. Benim olduğum donemde hemen hemen her oyunda kazanmayı hak ettik. Eksikleri duzeltmek icin de demek ki daha dikkatli olmak, daha cok antrenman yapmak gerekiyor.
Gecen Adana Demirspor macında son bolumde her atağında gol pozisyonu verdik. Cok fazla sayıda pozisyon yedik, bir gol yedik. Ama ben bu macta son dakikalarda cok fazla pozisyon verdiğimizi duşunmuyorum. Ben bugunden memnunum. İstatistiklere bakacağım. En az pozisyon verdiğimiz mac olabilir. Sivasspor ve Kayserispor macları var, ikisini de cok onemsiyoruz. Birbirinden ayırt etmiyoruz. Bugunden hazırlanacağız. Umarım Sivas'tan da 3 puanla doneriz."ifadelerini kullandı.
Gecen Adana Demirspor macında son bolumde her atağında gol pozisyonu verdik. Cok fazla sayıda pozisyon yedik, bir gol yedik. Ama ben bu macta son dakikalarda cok fazla pozisyon verdiğimizi duşunmuyorum. Ben bugunden memnunum. İstatistiklere bakacağım. En az pozisyon verdiğimiz mac olabilir. Sivasspor ve Kayserispor macları var, ikisini de cok onemsiyoruz. Birbirinden ayırt etmiyoruz. Bugunden hazırlanacağız. Umarım Sivas'tan da 3 puanla doneriz."ifadelerini kullandı.