lc waikiki lcw okul kıyafetleri lc waikiki okul cantaları lcw cantaları cantası
2009-2010 Eğitim Oğretim sezonunun başlamasına cok az bir zaman kaldı...Cocukların formaları, onlukleri, hırkaları, ayakkabıları derken baya masrafa giricez... Ama Lc Waikiki her sene olduğu gibi bu senede okul sezonunu duşunmuş ve uygun fiyatlarlarla kaliteli urunleri velilerin beğenisine sunmuş

LC Waikiki, 2009 yeni oğretim yılı icin hazırladığı okul koleksiyonu ile okul alışverişlerinin onemli adreslerinden biri olacağa benziyor.

LC Waikiki, cocukların okul hazırlıklarına yeni okul koleksiyonuyla katılıyor. Koleksiyonda giyimden aksesuar ve ayakkabıya uzanan adeta bir okul gardrobu var.

LC Waikiki ile okullu cocuklar, okul gomlekleri ve pantolonları, okul eşofmanları, okul cantaları, deri ayakkabılar, spor ayakkabıları, bodyler ve tişortler ile yeni okul donemine başlangıc yapmaya hazır olacaklar.

Hem okulda hem de gunluk hayatta kızların rahatca giyebileceği kısa ve uzun kol gomlekler, triko hırkalar, lastiği ayarlı pantolonlar, eşofman takımlar, yağmurluklar, polo yaka pike tişortler ve bisiklet yaka orme tişortler yeni sezonda oldukca iddialı. Okul koleksiyonunda erkek cocuklar icin ise; kısa ve uzun kol gomlekler, pamuklu hırka, suveter ve kazaklar, lacivert, gri ve antrasit renklerinde pantolonlar, ayarlanabilir lastikli pantolonlar, ruzgarlık tarzı astarsız yağmurluklar, orme pantolon ve hırkalar, polo yaka tişortler bulunuyor.

LC Waikiki okul koleksiyonu cazip fiyatlarıyla da dikkat cekiyor.

Kızların okul gardırobu

Kısa kollu body- 9,90 TL
Uzun kollu body – 12.90 TL
Dokuma pantolon – 24.90 TL
Dokuma mont- 34.90 TL
Uzun kollu gomlek – 12.90 TL
Kısa kollu gomlek – 10.90 TL
Eşofman takım – 39.90 TL
Okul cantası – 24.90 TL’den başlayan fiyatlarla

Erkeklerin okul gardırobu

Kısa kollu tişort- 9,90 TL
Dokuma pantolon – 22.90 TL