İstanbul'un Bahcelievler ilcesi Kocasinan Merkez Mahallesi Hare Sokak'ta oturan Muzaffer Toyic'in evine 3 kere girmeye calışan hırsızlar, bu sefer de 3 defa camını kırdıkları otomobilin 28 bin 500 liralık gosterge ekranını caldı. Otomobilin alarmının devreye girmesiyle de 2 defa hırsızlıkları teşebbuste kaldı. Toyic'in iddiasına gore, hırsızların komşusunun da evine girip, 11 bin lira caldı. Sokakta 1 sene icinde cok fazla hırsızlık yaşandığını ileri suren Toyic, yetkililerden yardım istedi. Muzaffer Toyic, "Yaklaşık bir senedir 3 kere arabamıza girdiler. 3 kere de evimize girdiler. 6 ay once arabamıza girdiklerinde sol taraftan camı kırıp, iceri girip, hayalet ekranı sokup aldılar. Kişisel eşyalarımı da caldılar. O zaman alarm taktırmamıştım. Alarm taktırınca tekrar geldiler, sağ camı patlattılar. Gecen cumartesi gunu de tekrardan sol camı patlattılar. Hayalet ekran o zaman 28 bin 500 liraydı, camla birlikte toplam 40-50 bin liraya yakın zarar verdi aracıma. Alarmı taktırınca camları patlattılar onları kasko yaptı. Camı patlatıyorlar alarm otunce kacıyorlar" dedi. Muzaffer Toyic "1 kişi buradan atlıyor, 2 kişi burada bekliyor. Atlayan kişi kapıyı acıyor, gelip evi gozetliyor. 2'si gelip kapıyı zorluyor. Eşim cıkıyor yabancı birisi olduğunu fark edince, cığlığı basıyor. Eşim cığlık atınca hırsızlar kacıyor. Kacarken silahını tutarak kacıyor. 21.00 sularında oluyor bu. Bu 3. girişleri, gelip zorluyorlar ama bir şey calamıyorlar. Komşular olarak herkes ayaklandı." diye konuştu. Ozlem Toyic ise "Akşam 21.00 sıralarında, evde oturuyordum. Kapıdan ses gelince kalktım geldim. Baktım kapının onunde bir karartı. Ben kapıyı acsam direkt iceri dalacaklar. Ben oyle gorunce cığlığı bastım. Onlar kacmışlar o sırada. Kızım korkusundan kac gecedir aramızda uyuyor." dedi.