Antalya'nın Muratpaşa ilcesinde Ayhan Akgun'den haber alamayan arkadaşları, gittikleri kapıcı dairesinde gencin cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan otopside Akgun'un, yaklaşık 1 hafta once uyuşturucudan yaşamını yitirdiği belirlendi. Akgun'le ilgili acı gercek ise gecen gunlerde ortaya cıktı. 'Koptum Bu Hayattan' adlı sinema filminde uyuşturucu bağımlısı genci oynayan Akgun, senaryo gereği ailesine ve arkadaşlarına veda mektubu yazdıktan sonra uyuşturucudan hayatını kaybetti. Ayhan Akgun'un filmdekine benzer şekilde yaşamını yitirmesiyle rol arkadaşları da buyuk uzuntu yaşadı.
Filmin yonetmeni ve aynı zamanda başrol oyuncusu Nihat Arslan, pandemi oncesi uyuşturucunun zararlarına dikkat ceken sinema filmi cektiklerini belirterek, “Ayhan Akgun kardeşimiz de filmde uyuşturucu kullanan bir genci canlandırıyordu. Senaryo gereği gencimiz ailesine ve arkadaşlarına uyuşturucunun pencesinden kurtulamadığını, bu nedenle de olumu sectiğini ifade ederek altın vuruş yapmıştı. Pandemiden dolayı filmin gosterimini ertelemiştik. Onumuzdeki gunlerde filmi vizyona koymak icin calışma yaparken, bu acı haberi aldık. Sarsıldık. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Şoktayız. Gencleri uyarmak icin rol icabı yaşadıklarını gercek hayatta da yaşadı. Uyuşturucudan hayatını kaybetti. Cok da başarılı bir gencti" şeklinde konuştu. Filmde Ayhan Akgun'un babası rolunu oynayan Ahmet Ondeş ise uyuşturucu pencesindeki gencin babasını oynadığını dile getirip, “Senaryo gereği oğlumun uyuşturucudan olduğunu gorunce kendimi 5'inci kattan atmak istedim. Başrol oyuncumuz Nihat Arslan beni olumun kıyısından aldı. Filmde bile cok etkilendiğim bu olayı gercekte yaşadık. Cok ama cok uzuldum. Allah kimseye evlat acısı vermesin" dedi.