Kahramanmaraş ’ta bir markette calışan M.E. (46) bir yıl once tanıştığı Muharrem E. (40) ile 8 ay once evlendi. Daha once kendisine iyi davranan Muharrem E. evlendikten sonra surekli kadından para isteyip vermeyince de darbetmeye başladı. M.E. eşine otomobil alıp vermesine rağmen yakıt parası, sigara parası isteyip vermeyince de yine darbetmeye devam etti. Bunun uzerine M.E. eşinden boşanmak istedi. Muharrem E. bu kez de kadının calıştığı markete gelip rahatsızlık verdi. Bu nedenle M.E. işinden de oldu. Muharrem E. eşini kendisinden boşanmak istediği icin darp edip kafasını da yere vurdu. Bu nedenle M.E. eşinden şikayetci oldu. Şikayet uzerine kocaya uzaklaştırma verilirken, daha sonra serbest kaldı. Koca bu kez de eşinin evine silahla ateş edip onu olumle tehdit etti. M.E. eşini 3 kez şikayet etti ancak uzaklaştırma kararı verildi.
Uzaklaştırma kararı da onu durduramayınca kadın bu kez de Turkiye ’de surekli adres değiştirerek kacmaya başladı. Buna rağmen zanlı, kadını bulup olumle tehdit etmeye devam etti. Kadının bu nedenle psikolojisi bozulunca 3 kez intihar girişiminde bulundu.
Son olarak M.E. Turkiye ’de bir hastaneye yatırılarak psikolojik tedavi gormeye başladı. M.E. yattığı hastaneden caresizlik icinde seslenerek şunları soyledi: “Ben eşimle 8 aydır evliyim. Markette calışıyordum surekli benim paramı yiyordu. Para vermediğim zaman cok sinirli oluyordu. Uyuşturucu kullanıyordu. Ben otomobil almıştım. Surekli otomobil ile geziyordu. Ben calışıyordum o geziyordu. Beni darp ediyordu, kafamı yere vurdu. Boynumdan tutup ‘sen olmezsen ben oldureceğim seni ’ dedi. Benim işten cıkmama neden oldu. Cok kotu hakaretler etti. Şikayet ettim. Uzaklaştırma aldı. Evimi kurşunladı. Onun yuzunden 3 kez intihar girişiminde bulundu. Karakola gittim şikayet ettim olmadı. Savcılığa gittim şikayet ettim olmadı. Şu anda onun yuzunden psikolojik tedavi goruyorum hastanede yatıyorum. Tutuklanmasını istiyorum, yardım istiyorum. Hala sosyal medya uzerinden beni olumle tehdit edip hakaret ediyor. Acık acık ‘ben seni oldureceğim sen kendini oldur ’ diyor. Artık kaldıramıyorum. Onun hakaretleri yuzunden yaşamak istemiyorum lutfen bana yardım edin. Ne olursunuz yardımcı olun.”