Şişli'nin Piyalepaşa Bulvarı uzerinde bulunan akaryakıt istasyonundan sabah saatlerinde yakıt alıp aracının temizliğini yapan surucu Davut Kayıkcı, aracın anahtarını koltuğun uzerinde bıraktı. Bu sırada surucuyu takip eden bir kişi, arabayı calıştırarak olay yerinden kactı. Aracının hareket ettiğini goren Kayıkcı, ne olduğunu anlamadı. Hırsıza engel olamayan Kayıkcı, durdurduğu taksi ile aracının peşine duştu. Bir sure calınan aracını takip etti. Ancak arac gozden kayboldu. Davut Kayıkcı, Ferikoy Polis Merkezi'ne giderek hırsızlardan şikayetci oldu. Davut Kayıkcı, "Sabah saat 06.30 sıralarında Piyalepaşa'da bulunan bir akaryakıt istasyonundan akaryakıt aldım. Akabinde aracımı yıkamaya aldım. Aracın ic temizliğini yaparken arabanın anahtarını koltuğun uzerine bıraktım. Daha sonra aracın anahtarını bıraktığım yerde bulamadım. Panikle anahtarı aramaya başladım. Arabanın icinde ve dışında anahtarı aradım. Bulamayınca gorevlilerden yardım istedim. Guvenlik kamera goruntulerini incelemek icin ofise girdiğimde kimliğini bilmediğim kişiler, beyaz renk arabayla aracımın yanına yanaştı. Otomobilden inen bir kişi hızla aracımı caldı. Ben de aracın arkasından koştum, yola koşarak aracımın uzerine atladım. Ama yetişemedim. Diğer iş birlikcileri beraber kactılar. Calınan arabamın karşısına dikildim. Yoldan gecen taksilerden rica ettim. Ama duran olmadı. Benzinlikten duran bir taksi surucusu yanıma geldi. Taksi ile hırsızları bir sure takip ettik ama bulamadık. Daha sonra Ferikoy Polis Merkezine giderek şikayetci oldum" dedi.