Adanalı paca salonu işetmecisi, koronaviruse yakalanmama sebebini kelle paca corbasına bağlıyor. Salgının başından beri kendisi ve calışanlarının koronaviruse hic yakalanmadığını aktaran Murat Mercan, Kozan ilcesinde "Hayat eve sığar" uygulamasındaki vaka yoğunluğuna gore işlerinin arttığını, ozellikle koronavirus hastalarının tedavi sonrası kelle paca corbasını da daha cok tukettiğini anlattı. Pandemi ile birlikte kelle paca corbası tuketiminde 5 kat artış olduğunu belirten Mercan, "Hayat eve sığar uygulamasında bolgemiz ne kadar cok kızarırsa o kadar cok kelle paca talebi artıyor. Keşke kızarmasa biz de satmasak ama arttıkca talep artıyor. 
Turkiye ’de ilk gorulmeye başlandığında kelle paca cıktığında biz de kendimize ozel ayak, işkembenin her şeyin olduğu kelle paca corbası hazırladık. Calışanlarımıza 2 gunde bir yeme zorunluluğu getirdik. Bunun neticesinde ben ve calışanlarım 2 yıldır hicbir şekilde koronaviruse yakalanmadık. Hastanede doktorların tavsiye ettiğini soyluyorlar ve paket halinde yoğun talep goruyor.
Biz gunluk 50 paket kelle paca yaparken şu an 250 paketi buluyor bu talep. Ama ben aşımı da oldum. Ama bunca temasa rağmen sahada olmamız kelle paca sayesinde diye duşunuyorum.” dedi. 3 yıldır iş yerinde calışan Mehmet Unlu, "Burada hicbirimiz korona olmadı. Ayda bir test de oluyoruz. İcindeki baharatlar, sarımsak ve kelle pacanın şifası diye duşuyoruz. Daha 3 yıldır kırgınlık bile olmadı gunluk tuketiyorum.” şeklinde konuştu.

Turkiye ’de ilk gorulmeye başlandığında kelle paca cıktığında biz de kendimize ozel ayak, işkembenin her şeyin olduğu kelle paca corbası hazırladık. Calışanlarımıza 2 gunde bir yeme zorunluluğu getirdik. Bunun neticesinde ben ve calışanlarım 2 yıldır hicbir şekilde koronaviruse yakalanmadık. Hastanede doktorların tavsiye ettiğini soyluyorlar ve paket halinde yoğun talep goruyor.