Kocaeli'de yaşayan Talha Sarıoğlu (28), İzmit ilcesinde bulunan bir eğlence mekanında 15 Şubat Salı Gunu sahne alacak Karsu'nun konseri icin bilet aldı. Yer problemi yaşamamak icin eğlence mekanına konser saatinden once giden Sarıoğlu, eşofman altı giymesi sebebiyle mekanın guvenlik personelleri tarafından iceri alınmadı. Guvenlik personellerinin tepkisi karşısında şoke olan Sarıoğlu'na gidip bir pantolon alırsa iceri alınacağı soylendi. Bir sure eğlence mekanının onunde bekleyen Talha Sarıoğlu, arkadaşları gelince yeniden iceri girmeyi denedi. Sarıoğlu, biletini gostermesine rağmen yine iceriye alınmadı. Tepkisini sosyal medyadan dile getiren Sarıoğlu'na, bilet ucreti geri iade edildi. Yaşadığı durumun sadece kendisinin değil, cevredeki insanların da garipsediğini ifade eden Talha Sarıoğlu, “Karsu isimli sanatcının bir mekana geleceğini oğrendik. Geleceği gun konsere gidebilmek icin arkadaşlarımızla bilet aldık. İyi bir yer tutabilmek icin kız arkadaşlarımızdan once mekana gittik fakat bizi iceri almadılar. Kıyafetimin, iceri girmek icin uygun olmadığını ifade ettiler. İlk başta şaka yaptıklarını duşundum fakat ciddi olduklarını anladım. İlk başta damsız olduğumu duşundukleri icin almadıklarını zannettim fakat arkadaş grubumuzun icinde kızların da olduğunu ifade ettim. Ben de arkadaşlarımı bekledim ve geldikten sonra tekrar şansımı denedim. Bu sefer daha farklı bir gorevli 'Buyur ben yardımcı olayım' dedi. Kendisine tekrardan iceri girememe sebebimi sordum ve o da altımdaki eşofmandan dolayı olduğunu soyledi. Mekanın seckin veya luks giyinilen bir yer olmadığını, ustumdeki kıyafetin sırıtmayacağını ifade ettim. Bana, 'Bu kadar dert etme, mağazadan gidip kot pantolon alabilirsin' dedi. Ayrıca 'Bende olsaydı sana pantolon verirdim' diyerek dalga gecti. Arkadaşlarımın yanında utanc verici anlar yaşadım. Bizim giremediğimizi goren insanlar da ne olduğunu sorgulamaya başladı. Cevredekilere durumu izah ettiğimde onlar da bu durumu oldukca yadırgadı.” dedi. Etkinliğin kurallarında kıyafetle ilgili bir kural olmadığının altını cizen Sarıoğlu, “Ben yaşanan bu olayı mekana değil, o an orada olan guvenliğin bunu eğlencesine yapmasına bağlıyorum. Cunku daha 2 gun once aynı işletmenin İstanbul ’da bulunan mekanındaki bir konserine de aynı kıyafetle gittim ve hicbir sıkıntı yaşamadım. Fakat bana mekana bu şekilde giremeyeceğimi, bunun bir prosedur olduğunu soylediler. Etkinliğin kurallarına baktığımda da kılık kıyafetle alakalı herhangi bir ibare goremedim. Ben bu etkinliğin ucretini daha gitmeden once internet uzerinden odedim ve etkinlik kurallarını da okudum. Parasını onceden odediğim, kapıdaki guvenliğin keyfi oyle istedi diye giriş yapamadım. Beni ayakustu geri yolladılar ve cok sacma bir duruma duştum. Gorduğum bu sacma muameleyi hak etmediğimi duşunuyorum. Arkadaşlarımın onunde boyle bir duruma duşmek hoş olmadı.” şeklinde konuştu.