ABD'nin New Jersey eyaletinde biri siyahi olmak uzere iki genc kavga etmeye başladı. Sosyal medyada paylaşılan goruntulerde iki genc kavga ederken araya giren polis ekipleri direkt olarak siyahi gence yoneldi. Polisler siyahi genci etkisiz hale getirirken, kavga eden diğer gence ise neredeyse hicbir şey yapmadı. Polisin sadece siyahi gence mudahale etmesi tepki cekerken New Jersey Valisi Phil Murphy konuyla ilgili acıklama yaptı. Murphy, "Irksal farklılık sebebiyle ortaya cıkan farklı muamele cok rahatsız edici" dedi. Ote yandan siyahi genc bir televizyon kanalına verdiği demecte şunları soyledi: "Beni yere yatardılar ve polis dizini sırtıma dayadı, beni kelepcelemeye başladı. Sonra kadın polis dizini sırtıma dayadı ve kelepce takılmasına yardım etmeye başladı. Ve o beyaz genc koltukta oturmuş her şeyi izliyordu” Bridgewater polisi yaptığı acıklamada, "Bu videonun topluluğumuzun uyelerini uzduğunun farkındayız ve soruşturma cağrısında bulunuyoruz. Somerset County Savcılığının bu konuda bize yardımcı olmasını talep ettik." denildi.