Erzurum'un Aşkale ilcesi Gokcebuk koyunde yaşayan 35 yaşındaki Yasin Cıntımar, kendi dikkatsizliği sonucu yaralandı. Banyo yaparken kovaya sıcak su koyduğunu fark etmeyen Cıntımar, kaynar suyu maşrapa ile vucuduna doktu. Vucudunda yanıklar oluşan şahıs, Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Unitesi'nde tedavi altına alındı. Yaşadığı olayı anlatan Yasin Cıntımar, “Rahatsızdım, sanırım gece saat 24.00 sıralarıydı. Evin kazan dairesine su geliyor, burada ısıtıcı da var, suyun icine ısıtıcı koymuştum. Suları karıştırırken bir kovayı ılık su ile karıştırdım, diğerine de dalgınlıkla ılık su katmamışım. Kucuk sandalyeye oturdum. Dalgınlıkla ılık su yerine sıcak su koyduğum kovadan maşrapa su alıp başımdan aşağıya doktuğumu hatırlıyorum. 
"ELEKTRİĞE CARPILDIM SANDIM" Sıcak suyu başımdan aşağıya doktuğum an ilk once elektriğe carpıldım sandım. Kendime gelip elimde maşrapayı gorunce uzerime doktuğum sıcak sudan yandığımı hatırladım. Ağabeyim Fatih beni hemen Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'ne getirdi. Sıcak sudan dolayı başımda ve goğsumde yanıklar oldu. 8 gundur Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Merkezi'nde tedavim suruyor. Benimle ve diğer hasta arkadaşlarımla ilgilenen doktorundan hemşiresine, hasta bakıcısına kadar herkese teşekkur ederim. Sizlere tavsiyem, nerede olursanız olun banyo yaparken suyu kontrol edin sonra yıkanın” şeklinde konuştu.

"ELEKTRİĞE CARPILDIM SANDIM" Sıcak suyu başımdan aşağıya doktuğum an ilk once elektriğe carpıldım sandım. Kendime gelip elimde maşrapayı gorunce uzerime doktuğum sıcak sudan yandığımı hatırladım. Ağabeyim Fatih beni hemen Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'ne getirdi. Sıcak sudan dolayı başımda ve goğsumde yanıklar oldu. 8 gundur Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Merkezi'nde tedavim suruyor. Benimle ve diğer hasta arkadaşlarımla ilgilenen doktorundan hemşiresine, hasta bakıcısına kadar herkese teşekkur ederim. Sizlere tavsiyem, nerede olursanız olun banyo yaparken suyu kontrol edin sonra yıkanın” şeklinde konuştu.