İstanbul ’un Pendik ilcesine bağlı Kurtkoy Mahallesi'nde, pazar gunu saat 23.00 sıralarında, bir sure once eşinden boşanan 2 cocuk annesi Ozlem Şin (36), evini boyatmak icin iş arkadaşı Recep Sazak'tan yardım istedi. Ozlem Şin'in evine gelen Sazak, bir sure sonra mutfaktan bıcak alarak Şin'in ellerini bağlayıp yatak odasına goturdu. Sazak'ın odada Ozlem Şin'e cinsel saldırıda bulunmak istediği one suruldu. Cıkan arbedede Şin, Recep Sazak'ı bıcakladı.
Sesleri duyan bina sakinleri durumu polis ekiplerine haber verdi. Recep Sazak olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ozlem Şin, gozaltına alınırken, Sazak tum mudahalelere rağmen kurtarılamadı. Şin, polise verdiği ifadede bıcak tehdidiyle taciz edildiğini ve Sazak'ın elinden bıcağı alarak kendini savunmak istediğini soylediği oğrenildi. Adliyeye sevk edilen Ozlem Şin, cıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gonderildi. Bir mahalle sakini yaşanan olayla ilgili, “Tacizde bulunmuş diyorlar. Kadın da kendini korumak amaclı oldurmuş. Kalbine bıcak saplamış diye duyduk. Karşı komşumuz surekli goruyorduk girip cıkarken. Konuşmuşluğumuz falan yok. 2 tane cocuğu vardı. Bıcaklanan adamı hic gormedim. Kadın kendisi aramış polisi bir adamı vurdum diye.” dedi.