Sinop'ta yaşayan bir hırsız, tup dağıtım aracından caldığı tupu aynı bayiye geri satmak istedi. Bayi işletmecisi Nagihan Taban, parasını vererek tupu satın aldı. Tam o esnada calışan Murat Turkeri aracından bir tup eksik olduğunu fark ederek bayiye haber verdi. Şahıstan aldığı tupun aslında kendisine ait olduğunu fark eden Taban, o anları şoyle anlattı: "Dun bir beyefendi muşteri olarak dukkÂnımıza geldi. ‘Ben de bir tup var, onu alır mısınız ’ dedi. Ben de ‘mavi kapağı varsa, acılmamışsa alırım ’ dedim belli bir tutar soyledim. 'Tamam' dedi 'az ilerde tupum getireyim' dedi, getirdi. Ben de dediğim miktarı verdim. Daha sonrasında kapıdan cıkarken ‘bir tane daha var ’ dedi. Ben de 'doğalgaza mı gectiniz' dedim şuphelendim işte. 'Evet' deyince 'tamam getirin' dedim. Akabinde cıktı, tupcu arkadaşım aradı beni ‘abla bir tane tupum eksik ’ dedi. Allah Allah yoksa şimdi cıkan beyefendi mi dedim, hemen koş şu tarafa gitti dedim. Bizim tupumuzu bize satmış oldu." Emniyet gucleri, olayla ilgili soruşturma başlatarak cevredeki guvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polis, her yerde kayıp S.C. ’yi arıyor.