Giresunspor, Younousse Sankhare'nin sozleşmesini feshetti. Senegalli golcu daha once Fransa basınına konuşup can guvenliği olmadığını soylemişti. Kulup tarafından yapılan acıklamada, "Sezon başında kulubumuze transfer olan Younousse Sankharé ’nin sozleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir." ifadeleri yer aldı. Fransa'nın onde gelen gazetelerinden L'equipe'e konuşan 32 yaşındaki oyuncu, "Evimde elektrik yok. Arabada telefonumu şarj ediyorum. Guvenliğimden endişe ediyorum." dedi. Sankhare ayrıca mobbinge uğradığını da soyledi. "Sportif Direktor evi ve arabamı iade etmemi istedi" diyen Senegalli milli futbolcu, "Mumkun olan her turlu baskıyı yapıyorlar. Pazartesi gunu başkan beni tehdit etti. Bana karşı duşmanlık var. Antrenman zamanı ozellikle sabahları guvenlik olmuyor bazen. Şupheli insanlar goruyorum. Cok temimkinliyim. Korkuyorum acıkcası. Boyle bir şeyi yaşamadım. Guvenliğim icin endişeliyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kaldığım yerde elektrik ve internetimi kestiler." diye konuştu. Younousse Sankhare'nin roportajı Fransa'da yankı buldu. Tecrubeli oyuncu bu sezon Giresunspor'da 9 macta forma giydi. En son Antalyaspor karşısında oynayan Sankhare, 13 mactır kadroya alınmıyor.
Giresunspor'da ayrılık
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●9 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Giresunspor'da ayrılık