Gectiğimiz gunlerde vasiyetini acıklayan Serdar Ortac'ın zehirlendiğini aynı yerde sahne olan Seren Serengil acıkladı. Ortac'ın vasiyetini acıkladıktan sonra zehirlendiğini ve cok kotu olduğunu soyleyen Serengil, "Serdar cok hastalandı o gece. İlaclarını da değiştirmiş. İlaclarıyla alkolu birlikte alıyor bence o yuzden oldu. Cok uzuldum" diye konuştu. Uzun yıllardır MS hastalığı ile mucadele eden Ortac'a seslenen Arto ise dikkat ceken acıklamalar yaptı. Serdar Ortac'ın zehirlenmesiyle ilgili konuşan Arto; "Ben bir tavsiyede bulunacağım; ilacla birlikte alkol kullanmazsa iyi olur. Zaten ileri derecede bir hastalığı var. Bu kadar değerli bir insanın kendine bakmayışı uzuntu verici. Freni boşalmış kamyon gibisin, cok değerli bir adamsın." diye konuştu. Serdar Ortac aynı gece sahneye cıkmadan once vasiyetini basına acıklamış ve "Ben vasiyetimi daha yazmadım ama buradan soyluyorum kayıtlara gecmesi adına avukatlara da sozlu olarak da ilettim. 40 milyon TL değerinde bir evim var. Ben vefat ettikten sonra kardeşlerim, butun calışanlarım ve orkestrama evin satışından hisse dağıtılmasını istiyorum. Bir bolumunu Mehmetcik vakfına, şehitlere dağıtılmasını istiyorum" demişti.