İnsanlığın kadim bilgilerinin nesillerdir aktarıldığı oğretiler yoluyla yaşam yolculuğunuzda yeni bir kapı acmak ister misiniz? Felis Kohen uzun yıllardır uzerine calıştığı ve kendi yaşamında da deneyimlediği uygulamalarla hayata yeni gozlerle bakmanızı sağlayacak bir pencere acıyor. Bu yolculuğa dunyanın ceşitli yerlerinde hem modern hem de kadim bilgeliklerle yetiştirilerek ve kendi uzerinde calışarak başlayan Felis Kohen Şaman ’ın Yaşam Cemberi kitabıyla herkesin kendi karanlığına bir ışık yakabileceğini ve dunyamızın ihtiyac duyduğu iyiliğe ancak yaralarını iyileştirebilmiş insanlarla ulaşabileceğimizi gosteriyor. Her birimize iyileşme yolunda atacağımız o ilk adım icin cesaret veriyor.
Şamanizm ve Kabala oğretilerinde ya da Jung ’un calışmalarında golgeyle tanışmadan soz edilir. Golge hep bizimledir ve hayatta kavga ettiğimiz, inatlaştığımız, sevmediğimiz ne varsa golgemizde de o vardır. Ceşitli sorular ve calışmalarla golge ışığa cağrılmaya calışılır ancak ışık buyudukce golge de buyur. Bir bozukluğun tedavisi her zaman bir kahramanın yolculuğu potansiyeline sahiptir. Pas'ın altına cevrilmesi simyasal bir surectir. Boylelikle şartlanmalar, yaralanmalar, travmaya bağlı olan guclerini serbest bırakır ve yeni potansiyellere donuşebilir.
Ancak boyle bir yolculukla ruhun kaybolmuş ışık parcaları yuvasına geri donebilir. Herkes icin gerekli olan bu surec tum masallarda, mitlerde ve efsanelerde anlatılır. Buyuleyicidirler cunku zayıf insanlar karanlıklarıyla, zayıflıklarıyla ve şeytanlarıyla yuzleşerek asıl tohumlarına ulaşırlar. Yazar Felis Kohen, Şamanın Yaşam Cemberi kitabıyla sizleri iki kadim bilgeliğin harmanlandığı bir deneyime davet ediyor. Yaşamınızı gozden gecirmenize, yeniden kendinize odaklanmanıza ve kendinizi gormenize yardımcı olacak uygulamalar ve yol haritalarıyla golgenin ışığa donuşmesine yardımcı oluyor. Herkesi ruhuyla karşılaşacağı ve bir kahraman olarak yola devam edeceği cemberdeki o noktaya, mucizevi değişimin başlayacağı yere cağırıyor.