Antalya ’nın Kepez ilcesi Kultur Mahallesi 75. Yıl Caddesi uzerinde dun sabah saatlerinde kaldırımda yuruyen iki genc, onlerine gelen kediye aynı anda tekme vurdu. Metrelerce havalanan kedi daha sonra duştuğu yerden hızla uzaklaştı. İki genc ise yollarına devam etti. Yaşananlar da, bir iş yerinin guvenlik kamerasına anbean yansıdı. Antalya ’da kediyi tekmeleyerek metrelerce havaya ucurdular
Bolgede hayvanları besleyen genc girişimci Besra Karaarslan, goruntuleri izlediğinde gorduğu manzara karşısında şoke olduğunu soyledi. Bir insanın acımadan kediye nasıl vurabildiğine inanamadığını dile getiren Karaarslan, “Hayvanlar artık eşya gibi değil, duzelttiler. Nasıl bir psikolojiyle insanlar bunu yaptı anlayamadım. Şoke oldum. Giden kediye, iki erkek şahıs tekme atıyor. O kedileri biz bolge esnafı olarak burada besliyoruz. Dukkanımızın icinde zaman geciriyorlar. İnşallah aynısı o kedilere vuranların da başına gelir ve canları yanar. Tum mahalleli o kedileri besliyor.” dedi.
Kedileri besleyen mahalle sakinlerinden Meryem Demir de, “Biz o kedileri her gun besliyoruz. Şimdi kemik getireceğim. Bunlar ne istiyor hic mi vicdanları merhameti yok. Yazık şuradaki hayvandan ne istiyorsunuz. Bunu yapanlar insan değil.” diye konuştu.

Bolgede hayvanları besleyen genc girişimci Besra Karaarslan, goruntuleri izlediğinde gorduğu manzara karşısında şoke olduğunu soyledi. Bir insanın acımadan kediye nasıl vurabildiğine inanamadığını dile getiren Karaarslan, “Hayvanlar artık eşya gibi değil, duzelttiler. Nasıl bir psikolojiyle insanlar bunu yaptı anlayamadım. Şoke oldum. Giden kediye, iki erkek şahıs tekme atıyor. O kedileri biz bolge esnafı olarak burada besliyoruz. Dukkanımızın icinde zaman geciriyorlar. İnşallah aynısı o kedilere vuranların da başına gelir ve canları yanar. Tum mahalleli o kedileri besliyor.” dedi.