Antalya'nın Serik ilcesindeki 583 konutun yer aldığı binada tek başına yaşayan A.F.A. isimli şahsıs, apartman sakinlerine zor gunler yaşatıyor. Her gun sabaha kadar uyumayan şahıs, bloklarda gezinip dairelerin kapısını tekmeleyerek, zile basıp kacıyor. Tum bunların yanında ise aracların camlarını kırdığı soyleniyor. Bu anları cep telefonu ile kaydeden apartman sakini ise diken ustunde yaşadıklarını soyleyip, şikayetci oldu. Serik ilcesine bağlı Yukarıkocayatak Mahallesi'nde bulunan binalara 2021 Ağustos ayında kiracı olarak taşınan şahsın yaklaşık 1 aydır akli dengesi bozuk davranışlar sergilediği belirten mahalle halkı, problemli komşunun bir an once binadan tahliye edilmesini istediklerini belirtti.
Blok sozcusu Yakup Cınar, "Şu an 350 dairede oturan var. Ortalama bin kişi var. Bu bin kişi dairelerinde mahsur kalmış durumda. Cocuklarımız okula, markete gidemiyor. Burada taciz olayları oluyor. Eşimize, cocuğumuza laf atıyor. Sabaha kadar 13 blok icerisinde geziyor. Zillere basıyor, kapıları tekmeliyor, araclara zarar veriyor. Biz sabaha kadar diken ustundeyiz. Bugunden itibaren ikişer saat arayla nobetlere başlayacağız." ifadelerini kullandı. Apartman sakinlerinden Erol Aktay, "Evimize ekmek alma işe gitmek icin evden cıkarken bile sopalarla gelip gidiyoruz. Değilse giremiyoruz. Bu insan akıldan cok uzak, bunun buradan bir an once buradan alınmasını istiyoruz." dedi.
Balıkesir'de universitede okuyan ve şu an ailesinin yanında tatilde olan Hatice Aktay, "Bu şahıs yuzunden dışarı bile cıkamıyorum. Gercekten bizi taciz ediyor, asansorlerde sıkıştırıyor, yanında silah taşıyor. Bizi kamera ile cekiyor. Dun akşam da kapımıza dayandı ve jandarmaya haber verdim. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Ekmek almaya cıkamıyorum, kardeşim ekmek almaya gittiğinde onu bile kapıda bekliyoruz." şeklinde konuştu.