İstanbul'da 5 yıl once calıştığı mağazadan dunya turuna cıkmak icin istifasını veren Berkan Bilgic, gezi turuna devam ediyor. İstanbul ’dan otostopla Ankara ’ya oradan da tren ile Diyarbakır ’a gelen Berkan Bilgic, otostopla Iğdır ’a geldi. Bilgic, "Yaklaşık 5 yıldır dunyayı geziyorum. 40 ’tan fazla ulkede bulundum. Şu an ise Iğdır ’dayım. Iğdır benim gormediğim şehirlerden biriydi. İstanbul ’dan otostop ile başlayan yolculuğum Ankara ’dan tren ile Diyarbakır ’a doğru devam etti. Diyarbakır ’dan otostop ile Iğdır ’a geldim. Buradan ise Nahcıvan ve can Azerbaycan ’a gitmeyi planlıyorum." dedi. İnsanların surekli "Gecimini nasıl sağlıyorsun?" diye sorduğunu belirten Berkan Bilgic, cokca merak edilen soruya da cevap verdi. Bilgic konuşmasında, "Yola cıktığım ilk yıllarda gecimimi gittiğim ulkelerde calışarak sağlıyordum. Kendim yaptığım el urunlerini satıyordum ve gonullu olarak işler yapıyordum. Bu şekilde konaklama ve maddi kısmı hallediyordum. Şu an ise sosyal medya icin cektiğim iceriklerden bu yolculuğuma devam ediyorum." dedi. 
Iğdır ’ın cok farklı bir şehir olduğunu belirten Berkan Bilgic, Turkiye ’de bu şekilde farklılığın ic ice olduğu az şehir olduğunu soyleyerek, "Iğdır tatlı ve kucuk bir şehre benziyor. Iğdır farklı etnik kokenlerin yaşadığı bir şehirdir. Bu farklılık yemeğine, kulturune, tabelalarına yansımış şekildedir. Bu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Iğdır ’ın insanları sıcakkanlıdır." dedi. Berkan Bilgic, Iğdır ’da birkac gun kaldıktan sonra otostop ile Nahcıvan ve Azerbaycan ’a gecerek dunya turuna kaldığı yerden otostop ile devam edecek.

Iğdır ’ın cok farklı bir şehir olduğunu belirten Berkan Bilgic, Turkiye ’de bu şekilde farklılığın ic ice olduğu az şehir olduğunu soyleyerek, "Iğdır tatlı ve kucuk bir şehre benziyor. Iğdır farklı etnik kokenlerin yaşadığı bir şehirdir. Bu farklılık yemeğine, kulturune, tabelalarına yansımış şekildedir. Bu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Iğdır ’ın insanları sıcakkanlıdır." dedi. Berkan Bilgic, Iğdır ’da birkac gun kaldıktan sonra otostop ile Nahcıvan ve Azerbaycan ’a gecerek dunya turuna kaldığı yerden otostop ile devam edecek.