Arkadaşlar merhaba. Gunduz niyetine diyelim ilk başta.

Ben 3 ruya gordum bugun. Hatırladıklarım kadarıyla anlatayım;

1- Ruyamda 2 yerimden vuruluyordum ancak bir acı hissetmiyordum. (Bunu araştırdım, ruyada vurulmak Zenginlik ve Bolluğa işaretmiş)

2- Ruyamda her yerimde sivilceler vardı. (Bunu da araştırdım, tesaduf mudur bilemiyorum ama bunun da tabiri Bolluk,Bereket ve Zenginliğe işaretmiş)

3- Ruyamda ilkokuldan beri arkadaşım olan bir kız var. Allah icin yani şimdi ne yalan soyleyeyim cok guzel bir kız. Yakınız da birbirimize ama hic değişik duşuncelerde bulunmamıştım ona karşı. Lise 1'de o başka Liseye gitmişti ama bu sene geri gelmiş ve aynı sınıftayız (tesaduf galiba...). Aklınıza başka bir şey gelmesin haşa, ruyamda o karşımda duruyordu ve bana bakıyordu, oyle sadece bir birimizin gozlerine bakıyorduk ve susuyorduk.( Gozleri de cok guzel bu arada ayıptır soylemesi )

1. ve 2. Ruyalarımın tabirini oğrendim ancak 3. Ruyam yani bu benim ilkokuldan arkadaşım olan kızı neden gorduğum hakkında bir bilgim yok. Sizlerden isteğim tahminlerinizi ya da bunun kesin bir acıklaması varsa onu soylemeniz...

Bilmiyorum ama not olarak duşmek gerekirse aramızda boyle ufak tefek şakayla karışık atışmalar falan oluyor. Ben hatta onla pek ilgilenmezdim ama o gelip benimle konuşmaya falan başladı. Ben sıradan kalkıyorum o sınıfta kalınca dikkatimi geciyor gidip sırama falan oturuyor, defterimi istiyor "Aaaa, yazın cok guzelmiş." tarzı tepkiler veriyor. Kısaca boyle bir bilgiyi de paylaşmak istedim sizinle.

Yorumlarınızı bekliyorum. Hepinize cok teşekkurler