Ruyamin nasil basladigni hatirlamiyorum. Dersde oldugumu goruyorum. Ben 23 yasindayim ama ruyamda 28-29 yasinda gibi goruyorum kendimi, cok ciddi ve sakin biriyim ruyamda. snifta bir kiz var hep ona bakiyorum, ve ona bakinca cok hos oluyordum. sanki yillardir onu taniyorum. Derste oyretmen bi ara disari cikiyor kizin oturdugu masaya geciyorum biseyler konusuyoruz gulumsuyorum ben(ne konustugmuzu unutum), sonra oyretmen snifa geri geliyo ve cok snirli her kese bagirip cagiriyor, ama kizla cok mulaim konusuyor... Sonra ders bitiyor kizla beraber cikiyoruz. Cikisda yine oyretmen(40-50 yaslarinda kel ve azcik sisman bir erkek ) karsmiza cikiyor, kiza bir seyler soyluyor. Ve biz yolumuza devam ediyoruz. ruyamda kizi cok seviyordum. Sanki ona asik gibiydim. Hep onu korumaya calisiyordum. Sonra ne oluyur hatirlamiyorum bir an kendimi savasin icinde buluyorum. Dusman arka cepheye kadar varmis, biz taraftan cok asker oluyor. 5-10 kisi kalmisiz, arkada birde kucuk bir ev var,klube gibi(tahtadan yapilmis bir odali ev gibi). Artik dusman bizi esir alicak kadar yaklasmis 5-6 adim kalmis yaklasiyorlar. Ve ben kizin elinden tutub onlara asabi halde nefretle bakiyorum, onlarsa gulerek uzerime silahla geliyorlar. Aklimdaki tek sey onu(kizi) nasil koruyacagim ama elimden bir sey gelmiyordu...
Artik ardini gorduysemde hatirlamiyorum. Ruyamdan ayilinca konustuklarmiz bile aklimdaydi ama nedense cabuk unutuluyor ruyalar...
Lutfen ruyama yorum yapacak biri varmi ?
Bana cok tesir etti