Kışın yavaş yavaş kendini hissettirdiği şu son yaz gunlerinde butun dunya markalarını hummalı bir calışma icerisinde goruyorum. Her biri teker teker sonbahar kış koleksiyonunu modaseverlere sergilemek icin uğraşıyor. İşte bir yeni koleksiyon daha. Bu koleksiyonda neler var peki? Gozumuzu fazla yormayan cok ucarı olmayan ve kendine ozgu ufak tefek detaylarla harika parcalar var. İşlemeli kotlar, deriler, yuksek bel pantolanlar ve kurkler goze carpıyor... Bu kış modanın yeni adresi Codentry olacak!

Cok eski fotoğraflardan anımsadığım kadarıyla annemin vardı boyle kumaşlardan bu boy elbiseleri. Bu demek oluyor ki modasının gectiğini duşunduğumuz hicbir kıyafetimizi atmamalıyız... Donup dolaşıp moda oluyor!

Bu oturuş bicimi ile o pantolon nasıl bir satış patlaması yaşar bilmiyorum ama elbise cıtı pıtı tatlı gorunuyor

Sanırım bu parcalar ise daha cok calışan bayanların kullanabileceği tarzda;

İşlemeli kotlardan mı bahsetmiştik?

Her ne kadar gercek kurku tavsiye etmesemde tamamı kurkten oluşan elbiselerde benim ilgimi pek cekmiyor. Elbette beğenenlerin olabileceğini duşunuyorum;

Bu allı pullu koleksiyona bakar bakmaz aklıma ilk gelen şey "90'ların Yeşilcamı".. Yalan mı ama hani şu kotu adamın masum kızı goturdu partilerdeki kıyafetlere benzemiyor mu?