dun akşam uykuya dalmıştım kılima acıktı ruyamda kutupa yakın bir şehirdeydim heryerde kar vardı bir eve girdim yanımda birileri vardı ama kim olduklarını hatırlamıyorum sonra evi kurtlar bastı kurt adamlar daha doğrusu .onlaradan bir şekilde kacmayı başardım .sonra cok buyuk tanrı gibi bir adamın yanına gidiyordum ve ondan yardım istedim ama o aniden bir canavara donuştu ve beni oldurmeye calıştı, geceydi ay vardı ama dolunay değil sadece hilal sonra onun yanından kactım başka buyuk tanrı gibi birinin yanına gittim o da canavara donuştu ve bana saldırmaya calıştı gene kactım ama ,hep buyuk insanların yanlarına gidiyordum tanrı gibiydiler ve son en buyuğunun yanına gittim oda canavara donuşecekken uyandım .yataktan kalktım, cok soğuktu ,kılimayı kapattım. sonra aniden birşey beni yatağa gomdu sanki. aniden sanki biri benim o ruyanın devamını gormemi istermiş gibiydi ,ama odada kimse yoktu (inanabiliyormusunuz uyanıktım ama yatağa gomuldum sanki birşey beni yatağa yatırmak icin uzerime bastırıyordu)neyse ben anden uyanıkken duşundum .aaa ben ruyamda kurt gordum diye aniden aklıma en cok korkugum bir canavar geldi oda bir kurt adamdı ama en korkuncuydu ben onun unutmuştum(kısacası ben cok kucukken bir filde gormuştum ve aradan 10 yıl gecti onun icin hatırlayamıyordum ama bilic altım aklıma getirdi) aniden uykuya daldım tekrar demvam etti o buyuk tanrı birden o kurt adama donuştu ve ağzını actı sanki beni yiyebilecekmiş gibiydi sonra uyandım bunları yazarken icimi korku basıyor uyandım ama titriyordum diyaframımdan gelen kritik bir titremeydi oyle sert titriyordum ki nefes alamıycak haldeydim sonra uykuya dalmışım ve birdaha ruya gormedim daldığım uyku okadar derindiki buğun saaat 16:00 da uyandım ruyayı unutmuştum daha demin aklıma geldi hala icime bir titreme geliyor ne yapacağımı bilmiyorum lutfen yardım edin

eğer yazım hatası yaptıysam ozur dilerim ellerim titriyor bu lanet ruyayı gorduğume inanamıyorum!!!!!!!!!!!!!!