selam arkadaşlar.genelde ruyalarım cıkar ama bazen yorum getiremiyorum.erkek arkadaşımla yeni cıkmaya başladığım sıralar onu ruyamda gordum. evlenmişiz birde oğlumuz olmuş oğluma sevgilimin ismiyle hitap ediyordum. aradan bir kac ay gecti. Gece yatarken ALLAHIM bana olacakları goster diye dua edip yattığımda uzerimde gelinlik vardı onla evleniyordum.ama gelinlik cok eski ve ben ağlıyordum. yine aradan zaman gecti. bir ruya daha gordum.yine onla evliydim.fakat o başkasının yanında kalıomuş. ona su goturdum.kapıda bana sarılıp sacımı okşadı.2 yaşında bir oğlumuz vardı. bu benim babam diyordu erkek arkadaşımı gostererek.ama ortamdan dolayı bana soğuk duruodu. bende oğlumu canım oğlum diye seviyordum.daha sonra ki ruyamda erkek arkadaşım camurlu bir kuyuya duşuyordu.olmek uzereyken onu kuyudan cıkardım.yine bir kac gun once ailesi gelmiş nişanlancakmışım.aanem bana nişan kıyafeti almış.pembe renkte.bana kısa geldi.kaynanam olacak kadın gel kızım sana başka alalım diye beni mağazaya goturdu.ama ben yine cok kotuydum yine moralim cok bozuktu.analayan arkadaşlar yorum yaparsa cok memnun olurum.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Rüya Tabirleri
- ruyamda hep onu goruyorum