İnsanı adeta cokerten acı ve uzuntudur. Bunu yakın arkadalarımdan ve ailemden başka kimse bilmiyor. Bu acı durumu burda da anlatmak istedim sizlere...
Bundan iki yıl once aynı universitede bir kız ile tanıştım. Gercekten cok guzel hanım hanımcık bir kızdı. Aradan aylar gecti sevgili olduk. Yeri geldi kavga ettik yeri geldi barıştık. Sonunda aileler ile birlikte soz kestik.
Benim bir de kendimi bildim bileli arkadaşım, dostum, kardeşim olan biri vardı. Adı hasan'dı. Onun da sevgilisi vardı ve biz dordumuz beraber takılırdık bazenleri. Şakacı biriydi. Bazen benle bazen de sozlum Aylin ile şakalaşırdı. Kardeşim gibi olduğundan sesimi cıkarmazdım, gulerdik.
Universite bitti. Artık askerliği bitirip işimin başına gecip evlenmek vardı sırada.
Ben Ankara'da ikamet ediyorum askerliğimi ise 6 ay İzmir Foca'da yaptım.
Askerliğimin 5. ayında sevgilimin Facebook'unu, Whatsapp'ını kapattığını fark ettim. Hemen aradım, numara kullanılmıyor. Annesini annemleri aradım bir şeyden haberleri yok.
Ertesi gun yakın bir arkadaşım bir fotoğraf gonderdi. Aylin ile Hasan yan yana Hasan'ın ustu cıplak ve Aylin'in ustunde siyah bir sutyen.
Arkadaşımın benim sozlum olduğundan haberi yokmuş, ev ayarlamış bunlara. cocuk da yengenle diye fotoğraf atmuş arkadaşa.
Delllendim askerde. Benden 3 4 taş ufak, henuz ergen tipler beni teselli etmeye calışıyor. O gece koğuşta herkes hıckırıklarımı, burun cekme seslerimi duydu biliyorum.
Askerliği bitirdim eve geldim. Annesini arıyorum meşgule atıyor. Hasan'ı arıyorum numara kullanılmıyor. Facebook'a bakıyorum "xxx şu fotoğrafa yorum yaptı"
Bir bakıyorum hasanla aylin nişanlanmış.
Ne yapayım vurayım hapislerde mi yatayım? Attım icime. Beni sileni, bu aşşağılık insanları ben de silerim.
Zaten anladım ki bu hayatta kimseye guvenmeyeceksin. Yani bu olayın sebebini bile bilmiyorum hala.. Neden boyle oldu diye.
Her şeyin hayırlısı olur diyorum başka da bir şey demiyorum.