Gectiğimiz yıl ilk kez ulkemizde duzenlenen ve etkinlikteki katılımcıların Google ’ın global yarışmasında ulkemizi temsil ettiği Solution Challange Incubation Program, bu yıl da yine katılımcılara kapılarını acıyor.
Bu yıl duzenlenecek olan programın ana odak noktası ise 17 Surdurulebilir Kalkınma Amaclarına yonelik katma değerli sosyal girişimlerin ortaya cıkması olacak. 11 Şubat tarihinde başlayacak olan Hackathon ’larda başarılı olan katılımcılar, programın son aşamasında on hızlandırmaya kabul edilecekler.
[h=2]Bircok alanda Hackathon duzenlenecek[/h]
11-13 Şubat tarihleri arasında 'Flutter', 18-20 Şubat arasında 'People', 25-27 Şubat arasında 'Prosperity & Peace' ve 4-6 Mart tarihleri arasında 'Planet' başlıklarıyla duzenlenecek olan Hackathon ’larda dereceye giren girişimciler, 13-31 Mart tarihleri arasında yapılacak on hızlandırma programında ise, pazarlama ve satış, finans, yatırım ve stratejik yonetim surecleri gibi konular hakkında 4 haftalık cevrimici bir eğitim hakkı kazanacak.
Ayrıca katılımcılara haftalık eğitim icerikleri, sektordeki uzman isimlerin katılacağı webinar yayınları ve networking etkinleri de sunulacak.
Eğer girişimcilik odaklı bu programa katılmak isterseniz burada bulunan bağlantıyı kullanarak hem SCIP programı hakkında daha fazla bilgi edinebilir hem de başvuru yapabilirsiniz.