Arkadaşlar Oncelikle Merhaba Herkese İyi Forumlar, Ben Uzun Suredir Cinlerle Perilerle Uğraşmaktayım. En Sonunda Beklemediğim Şeyler Oldu. Nerden Baksan Yaklaşık 2 Senedir, Cinlerle Uğraşıyorum. Ve 2 Senedir Garip Şeyler Oluyor Ne Gibi Şeyler Oluyor Diyeceksiniz Anlatıyorum;

1). Sabah Kalkınca Ellerim Uyuşuyor
2). Karanlığı Seviyorum Odama Kapanıyorum Her Zaman. Karanlık Basmadan Dışarı Cıkmıyorum. ( Depresyon Diyeceksiniz.)
3). Dışarıdayken Tedirgin Oluyorum Sanki Biri Beni Takip Ediyormuş Gibi Hissediyorum. Yururken Hep Arkama Bakıyorum.
4).Garip Şeyler Goruyorum Ve Duyuyorum. Fısıltı Sesleri Duyuyorum. Belki İnanmayacaksınız Ama Birgun Uyurken Gece Uyandığımda, Odamda Bilgisayar Kablosu Benim Başımın Ustundeydi Havada Gordum Bağırdım Ne İstiyosun Benden Dedim..! Işığı Acınca Kayboldu. 3-4 Ay Once İletişim Kurdum Cinlerle. Ve Gercekleştirdim.
5). Surekli Golge Goruyorum Odamdaki Lamba Sallanıyor Aileme Bahsetmiyorum. Daha Once Psikolojik Tedavi Gordum Tam 12 Gun Boyunca Hastahanede Yattım.
6). Bazen Uyuduğumda, Bağırıyormuşum Annem Uyandırıyor Beni Ne Oldu Diye Kapıyı Kilitlemeden Uyu Diyor. Odamın Kapısı Hep Kilitli Yatıyorum.
7). Mezarlıkta Dolaşmayı Cok Seviyorum Sessiz Ve Sakin Ortamları Cok Seviyorum. ( Kalabalığa Gelemiyorum.)
8.) Depresyon İlacları Verdi Doktor Bana Yaklaşık 2 Hafta Kullandım 12 Ay Boyunca Kullanacakmışım. Sonra Kullanmadım 2 Ay Bile Duzensiz Olarak Kullandım Yani. Kontrollerime Gitmedim.

İntihar Etmeyi Bile Goze Aldım 37 Tane Hap İctim Depresyon Muziği Acarak Uyudum. Gozumu Actığımda Hastahanedeydim. Surekli İntihar Duşuncelerim Var.

Ve Son Olarak, 2 Kere Farklı Ruya Gordum. Ruyamda Cehennemdeydim. Yanmıyordum Ama Cehennemin Sıcaklığını Hissedebiliyordum Yani Ateşte Yanmıyordum Cehennemin İcindeydim. Anlatamıyorum Bile Derdimi Bu Ruyayı 1 Ay Once Farklı Gordum Ve 3 Gun Oncede Farklı Gordum Hep Tanrıya Yalvarıyordum Ruyalarımda.

Not: Sizden İsteğim Lutfen Dalga Gecmeyin. Ben Bunları Yaşadım. Yaşamadan Bilemezsiniz Sizler Bana Psikoluğa Git Demeyin Lutfen Rica Ediyorum. Sizden Dalga Gecerseniz Umarım Hepsi Sizin Başınıza Gelirde, Sizde İnanırsınız Ne Olduğunu Anlarsınız..

Yardımlarınızı Bekliyorum

Guzel Yorum Yapan Arkadaşlarımın Hepsinin Eline Sağlık.. Beni Dinlediğiniz İcin Cok Teşekkur Ederim.