2 gundur ruyalarıma giriyor sevdiğim kız. Gercek hayatta ona acılmıştım ama bana başkasını sevdiğini soyleyerek beni reddetmişti. Konuşalı bana bunu soyleyeli tam 1 hafta oldu ve 2 gundur ruyalarıma giriyor. Dun L şeklindeki bir bankta oturuyorduk o diğer sol caprazımda kalacak şekilde oturuyordu. Ben yuzune baktığımda boynunu bukup sanki "Uzgunum." der gibi bana bakıyordu. İlk ruyam bu şekildeydi. Bu geceyse okulda dersteyken goruyorum ikimizi. Yanıma oturmuş başını omzuma yaslamış bir şekilde. Derste nasıl bir dersse hocayı falan tanımıyorum bize alkol yapmasını falan anlatıyor. Adam değişik bir alkol icat ediyordu sarı bir rengi var boyle ama kokteyl tarzı birşey falan da değil. O arada kız lavaboya gideceğini soyleyerek sınıftan ayrılıyor. 5-10. dk geciyor ama donmuyor. Arkamdaki arkadaşlarım ise "gelmeyecek" diyorlar bana. İcimi bi sıkıntı kaplıyor. Hocanın masasına gidip yaptığı alkolu denemek istediğimi soyluyorum. Fondip yapmalısın ama diyor. Fondip yapamıyorum ama kocaman bir beherglasın icindeydi cunku. Boğazımı yakıyor falan o anda uyanıyorum. İşin acı yanı şu ki hissettiklerim ruya olamayacak kadar gercekti bir yanda, bir yandan da gercek olamayacak kadar hayaldi kızın bana oyle davranması. Lutfen bana bir care bulun. Nedir, ne değildir bu ruyanın aslı, astarı? Şimdiden cok teşekkur ederim.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Rüya Tabirleri
- Aşık Olduğum Kızı Ruyada Gormek