Merhabalar,
Ruyamda evimde bi gurup cocuklara dini sohbet veriyordum. Odama giriyorum ve bakiyorumki odam gullerle dolu. Kirmizi ve beyaz guller var heryerde. Vazolara koymusum. Gulleri bana nisanlim hediye etmis. Sonra evden cikiyorum ve birden kendimi amcamin kizinin evinde goruyorum. Oraya nasil geldigimi hatirlamiyorum. Gercek hayatta kuzenim cok farkli bi evde oturuyo. Ruyamdaki ev eski kirik dokuk bir bina. Ben yerde uyuyorum ve kuzenime nir not birakmisim beni uyandirma yatak hazirlama diye. Kuzrnim iceri giriyo panikle beni uyandirip bana beni iki erkegin lkacirdigini soyluyor. Omer diye biri beni kacirmak istiyormus. Ama ben oyle birini tanimiyorum. Ailemde geliyo kuzenime. Disari cikiyoruz bir yuzme havuzunun yanindan geciyorum ben suya atlamak istiyorum annem izin vermiyo. Birden omer denilen adamin arkamda oldugunu soyluyo biri bana kacarak kuzrnimin evine giriyoruz annemle. Bina cok eski merdivenler sallaniyo ve eve girmeyi basariyoruz. Ama babam bana hic sormuyo kim bu adam diye. Bana guvendigini ve hep yanimda oldugunu soyluyor. Simdiden tesekkurler.