Arkadaşlar merhaba ben 15 yaşındayım.3 gundur bir ruya goruyorum ruyamda şoyle oluyor kendimi garip bir ortamda buluyorum arka tarafımda yeşil ova tarzı bir yer var. Ova tarzı yerin etrafı full duzluk hic bir şey yok sadece her halde kuruması icin bırakılan 3-4 don atlet asılmış bir ipin uzerine.Onumu donduğum zaman tam tersi olan cimenler solmuş havanın karardığı bir yer var ve kocaman bir ciftlik evi var.Bazen ruyada olduğumu anlayabiliyorum ve gozumu kapatıp acınca ruyadan cıkabiliyorum ve bazende ruyamın yarısında ruyadan kalkarsam hemen tekrar gozumu kapayıp o ruyaya donebiliyorum (belkide donduğum şey ruya değildir sağlam hayal gucudur) Ben ciftlik evinin onundeyken gozumu kapatıp acıp ruyadan cıkmaya calışıyorum fakat olmuyor ve ciftlik evinin camından bir gulen yuz bana bakıyor.Tanıdığım her hangi birisi değil zaten yuz dediğim kucuk beyaz gozleri ve ağzı var tıpkı bir cop adamın suratına benziyor.Ben ruyadan cıkmaya calışırken o bana doğru yaklaşıyor ve goruş alanımın her yerini kaplayana kadar yakşaşıyor.En sonunda uyanıyorum.Aynı 2 kere daha gordum bu sefer ova tarzı olan yere doğru kacmaya calıştım fakat malesef bir şey kazanamadım.Tekrar beni yakalıyor ve gozlerimin dibine giriyor resmen.Nasıl durdurabilirim bu ruyayı ve bir anlamı var mıdır yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkur ederim
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Rüya Tabirleri
- 3 gundur aynı ruyayı goruyorum