Normal uyaniyorum koyde ananemin evinde. Her sey normal. Ama her sey normal degil. Babam geliyo. Babamin gelmesi anormaal babam ordudaki evde olmali. Babamla arabaya biniyoruz babam beni orduya goturcekmis. Neden diyorum. Sen oluceksin diyo. Sonra anlatiyo. Aslinda suan hastanedeymisim ve uyanmiyomusum. Hicbir seye tepki vermiyomusum. Herkes etrafimdaymis. Olmemi bekliyolarmis. Sevgilim(fuat) geldi mi diyorum. Gelicek o da sabahtan beri burda diyo. Suan benim bilincaltimdaymisiz. Babami yanima cagiran beynimmis. Arabadan iniyoruz. Bunlar gercek degil mi yani diyorum. Hayir diyo. Arabadan indigimiz yer ordu. Ilkokulumun yolu. Yolun kenardinda bogalar dizilmis. Dduruyolar. Hepsi senin bilincaltin diyo babam. Ama bana ordaki her sey normal geliyo. -arkadaslar arada bi kopukluk var sonrasini tam hatirlamiyorum - tekrar koydeyim. Ananemin goz bebeklerinin icine bakarak uyaniyorum. Ama bu sefer gozlerimi mezarda aciyorum. Mezar dedigim iki tane mezar betondan dikdortgen. Toprak felan yok. Etrafta baska mezar da yok. Basimda tulbent var. Annem yanimdaki mezarda ama olmemis. Ben uyaniyorum. Herkes etrafta. Ayaga kalkiyorum basim donuye. Anneme sariliyorum. Iyiyim ben geldim diyorum. Sonra birdene hastanede bi odadayim. Annemin sesini duyuyorum. 80 derece alfa dalgasi yolladim, banyoda ciplak kareler geldi. Sonuclari berbat dedi. Beynime dalgaalar yollayip guya bilincaltima bakiyor. Raporlari alip biz cesmeye gidiyoruz dedi. Babamla beraber. Dedem geldi yanima. Biz napalim dedi, forum bornovaya gidelim dedim. Uyandim.
Arkadaslar bunun bi anlami var midir yani dusundum dusundum cozemedim ben.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Rüya Tabirleri
- Deliriyo muyum bu ne biicim ruya ? lutfen bi baakin :(