Merhaba arkadaşlar dun gece saat 00.50 civarında uyudum yorgundum biraz.Neyse uyurken birden kendimi annanemlerin bahcesinin yanındaki bir ormanda buldum orda biri beni cağırıyordu.Gittim yuzunu gordum siyah tenli kapalı kısa boylu zayıf bir bayandı birden bana yaklaştı ben ağzımı acamadım tuğlerim diken diken olmuştu korkudan sonra bana bir şeyler okumaya başladı ama dilimize hic benzemiyordu.Ben korktum dedim ki belki uyanırım cunku her insan en ufak bir korkuda uyanır bu psikolojide de var.Ama ben uyanamadım orda kaldım sonra bana yaklaştı okumaya devam etti sonra bana bir guc geldi birden ağzım acıldı direk "Nas ve Felak" surelerini onun yuzune okudum ve biraz irkilip geri cekildi ustumden ama cekilirken okumaya devam ediyordu.Ben napıcağımı bilemedim artık ama bir guc geldi Allah tarafından birden ağzım cozuldu ayetel kursi okudum yuzune karşı bu sefer o bana doğru okuyor bende ona doğru yuzyuze birbirimize okuyorduk ama sonradan onumde kuculdu ama ben ayetel kursi okumadan once bir şey yaptı bende inanamadım yaptığı şeyde şu.Yerden cok pis bir toprak aldı ustune parmağını ısırıp kanını akıttı onun uzerinede tukurdu.Ve bir şey cağırdı ben de tam o anda okumaya başladım ayetel kursi ve onumden hemen kayboldu ve ne alamet ise elime kanlı bir bebek geldi olmuş onuda aldım o kişinin tozlarınıda aldım gittim annanemlerin kapısının onunde yaktım ama hayatımda bu kadar korkmamıştım bide işin en ilginc tarafı uyandığımda hic korkmadım ve sonradan duşundum ki korkuyu ben orda yaşamışım acaba bu olay ruya değil miydi bana yle geliyorda lutfen bir yorum atın!