Merhaba arkadaşlar, cok karışık bir surecten geciyorum. 18 yaşındayım bir sure once 5 vakit namaz kılmaya başlamıştım, 3-5 gun kıldıktan sonra bıraktım. Bıraktığım gunden beri her gece sacma anlamsız ruyalar gordum. Ama bu geceki ruyam etkileyiciydi , size anlatmak ve duşuncelerinizi almak istiyorum.

[Not: Tekrar tekrar Leyla İle Mecnun dizisinin bolumlerini izleyen ve internette Popmundo diye bir oyunu surekli oynayan birisiyim.]

Ruyamda bulunduğum evden cıkıp yurumeye başlıyorum. Okul gibi bir yerin yanından gecerken cep telefonumdan bir muzik acıyorum sesi kısmak istiyorum ama kısmıyorum aynı şarkıyı tekrar tekrar calarak o bolgede biraz geziniyor. Sonra eve geri donmeye karar veriyorum. Tam giderken daha once ruyamda gorduğum , tanımadığım bir adam "Oğlum, namazını o gun niye kılmadın ?" diye soruyor. Onu gecip evden gelirken kullandığım caddeye doğru gidiyorum, ama o caddeye varmadan bir alt sokak bana daha cekici geliyor ve ona giriyorum. Biraz ilerledikten sonra yalnış yolda olduğumu farkedip ust sokağa gecmek icin ara sokaklar arıyorum ilk denediğim yol birden ucurum kenarına geliyor, zar zor duşmeden yalnış olan sokağa donuyorum. Bir başka deneyişimde ise bir evin avlusuna giriyor zor kacıyorum. Ucuncu deneyişimde kazların olduğu bi yere giriyorum, kazların başında " Leyla ile Mecnun dizisindeki Ahmet Mumtaz Taylan'ın bazı bolumlerde taktığı bere" var. Onu farkediyorum. Sonra birden kendimi Popmundo denen oyunda buluyorum ve uyanıyorum.

Biliyorum cok sacma ama herhangi bir fikriniz var mı ???