Ruyamda cok guzel bir kız vardı nedenini bilmiyorum ama ona sıkıca sarıldım hic bırakmadım bırak dedi bırakmadım. sonra hasta oldu ben cok uzuldum gidip bi odada oturdum o kızda başka bir odada uzanıyordu. sonra ayağı kalktı yanıma geldi tatlı bir sinirli bakışla gozlerime baktı uzerime yurudu. bende senden cok ozur dilerim. tokat at bana bunu hak ediyorum dedim yanağımı cevirdim hala gozlerime baktı ve gulumseyerek cok yavaş tokatlar attı yanağıma gercekten cok tatlı tokattı sanki sevici bir tokattı. sonra koltuk vardı arkamda oraya kadar devam etti bu sonra oturdu kişilik koltuktu yana kayıp bana yer verdi gulumsedi. bende yanına oturdum. birden birbirimize sarıldık beyaz giysi giymişti. sonra bir cocuk gordum ve ikimiz evliydik galiba cunku cok mutluyduk. bunun yorumu nedir? cnku kac yıldır hicbir kız yuzume bakmıyor hicbir kız beni sallamıyor. cok uzuluyorum acaba Allah doğru kişiyi bulmam icin kimsenin umut vermesini istemiyormu. şuan 16 yaşındayım ama sanki ruyada 17-18 yaşında gibiydim. Bunu Yorumlarsanız Dunyanın en mutlu insanı olurum. teşekkurler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Rüya Tabirleri
- Cok Guzel Bir Kız. Evlendik ve cocuk gordum