Arkadaslar, bir kac gundur isimle ilgili sorunlarim var. Hoslanmadigim ve fitne fesat yaratan insanlar arasinda calisiyorum ve tartisma yasadik gecen gunlerde. Bende istihareye yattim ve gordugum ruyaya bir anlam veremedim:

Ruyam 3 bolumden olusuyor. 1. Bolume ben bir is arkadasimla yatakta bogusuyoruz, bu arkadas la bir problemim yok. Neden ruyama girdi biomiyorum. Sonra ruyam degisiyor ve ben sefle bir yere gidiyoruz, pasaport kontrolunden gecmek icin. Sef kontrol icin bir odaya giriyor fakat ben biraz gec giriyorum. Oda kalabalik. 3. Bolumde ben esyalarimi toplamisim, paketlere posetlere koymusum ve goc edecegim, bu hisse kapiliyorum. Eski arkadaslarim paketlerdeki esyalari begenip bu buzde kalabilir mi diye soruyorlar. Ben tabiki diyorum. Aklimda kalan verdigim sey arasin boy boy yuvarlar tepsiler var....

Sonra uyaniyorum. Son bolumde hic korkmiyorum. Rahat bir ruya yani. Anlami nedir, yardimci olursaniz cok sevinirim. nette aradigim ve anladigim kadariyla isimle.ilgili yanlis.karar verecigimdir..dogru yorum olabilir mi? Vesselam