Merhaba cok ilginc bir ruya gordum anlamını cok merak ediyorum. Ruya yorumlayabilen arkadaşlar varsa yorumlarlarsa cok sevinirim.

Ruyamda evimin salonunda oturuyordum. Bu ilk sahne bu ilk sahne cok kısa surdu. Burda sobadan dolayı yanıyordum sanırım bu kısmı tam hatırlamıyorum ama olumumu bekledim bir sure. Daha sonra tekrar kendimi evimin salonunda buldum kendimi ancak ailem beni gormuyordu ilk başta olan biteni anlamadım ancak kendim insan bedeni gibiydi ancak insan değildim, ruhtum. Sonra annem ben yeni olmeme rağmen annemin arkamdan konuştuğunu duydum. Konuşması aynen şu şekildeydi: Aman olunce olunmuyor biz hayatımıza devam edelim dedi. Daha sonra beni yavaş yavaş hissetmeye ve gormeye başladılar. Beni gommemişler odamda duruyormuş cesedim. Odama doğru gittim ancak kendimden korktum hemen bakamadım. Odama baktığımda odamın yeni duzeninden onceki hali vardı. Bilgisayarım yoktu ve yerde yatıyordum. Kendi cesedimi gordum ancak arada bir vucudu cok az haraket ediyordu. O an cok garip olmuştum ben olmuştum ve kendimi goruyordum. Daha sonrası dayımlar eve geldi ve benim ruh olan o anki halimi hemen hemen herkes gormeye başladı ve sanki olmemeşim gibi davranmaya devam ettiler.