Ruyamda hic bilmediğim biyerde bişeyle uğraşıyordum ama ne olduğunu bilmiyorum. Sonra sevdiğim kızı gordum aynı anda o da beni gordu ve beni gorur gormez cok hızlı bir şekilde kacmaya başladı. Tabi bende kovalamaya. Ama benden cok daha hızlı koşuyordu yetişemedim. Evine girdiğini gordum ve bende girmeye calıştım. Sevdiğim kız korkuyor ve ağlıyor gibiydi. Ama evde yaşlı bi kadın vardı ve beni eve sokmadı. Dışarı cıkıp beni kovalamaya başladı bende kactım tabi. Sonra onların evinin orda otururken sevdiğim kız ve yaşlı kadın cıktı dışarı yanıma geldi. Dikildiler başıma ve bende yaşlı kadının elini optum.Hic tanımıyordum yuzunu bile gormedim ama Babaanne diye hitap ediyordum. Yaşlı kadına ben hastayım falan dedim ateşimi olctu ve buyuk bi hastalık bekliyor seni falan dedi. Sonra onların eve girdim sevdiğim kıza sarılıyodum ve mutluluktan ağlıyor gibiydim ama ağlayamadım. Yaşlı kadından falan hic cekinmiyordum sanki cok samimi biriymiş gibiydi. Neyse sonra otururken kızın ayaklarının başucuna gittim. Bacaklarını bacaklarımın ustune cektim ve ayak bilek kemiği cevresini opmeye falan başladım. Sonra uyandım.
Bende anlamadım ruyadan bişey sonra uyandım. Ama ilk defa bu kadar gercekci bir ruya gordum ve ilk defa ruyamı bu kadar uzun anlatabiliyorum.
Ve ben bu kıza cok yalvardım ama bi şans vermedi gercekten cok yalvardım. Bu ruyadan sonra tekrar başa dondu yine yalvarasım var ama yapmıcam gururum daha onemli .
Bu ruyanın anlamı ne olabilir lutfen biri yardımcı olsun cok kafama takıldı ?