arkadaşlar merhaba bundan yaklaşık 1 ay once bir ruya gordum bi alışveriş merkezinin ustundeyim yere yıkılıyorum ve birden her yer bembeyaz oluyo ve baygınlık geciriyorum ama o kadar uzun suruyor ki hani artık kendimi alışveriş merkezinden atmaya calışıyorum bu gorduğum ilk ruya ama beynim uyuşuyor her şey duruyor sanki ama nefes almayla ilgili bir problemim yok ?
Gorduğum 2.ruya yine aynı şekilde annemlerin yatak odasına giriyorum tam annemi uyandırıcam yine aynısı oluyor beynimin sol tarafına birden inanılmaz bir uyuşma giriyor ve her yer sallanıyor dizlerimin ustune cokuyorum annemleri uyandırmaya calışıyorum ama nafile hareket edemiyorum ama nefes almayla ilgili hic bi problemim yok ?
Gorduğum 3.ruya ise bugun oldu babanemlerin yatağında yatıyorum kalkamıyorum gozumu acamıyorum beynimin sol tarafında yine inanılmaz bir uyuşma var derken zar zor kalkıyorum oh gecti diyorum annem geliyo anneme anlatırkende oda ruya cıkıyor ve yine yattığım yerden aynı şekilde uyanıyorum (ruyamda uyanıyorum) beynimin sol tarafı yine korkunc bi uyuşma ve tekrardan aynısı oluyor yine gozumu acamıcak derecede ve beynimin sol tarafı inanılmaz bir şekilde uyuşuyor ayağa kalkmayı bırakın gozlerimi bile acamıyorum sonra biraz kendime geliyorum ve kapıyı acıyorum oda ruya icinde ruya oluyor ve bir kere daha aynı şeyi yaşıyorum bu sefer beynimin 2 tarafıda uyuşuyor bu sefer oluyorum diyorum kalkıyorum ayağa ve hemen pencereye gidiyorum acıyorum pencereleri derin derin nefes almaya calışıyorum ve sonra ALLAHA ŞUKUR UYANIYORUM
ciddi manada korkmaya başladım yorumlarınız icin teşekkurler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Rüya Tabirleri
- GOrdUĞUm rUya karabasan falan deĞİldİ ?