1-8-9 yaşlarındayken bi ruya gordum şuan 17 yaşındayım hala detaylı bi şekilde hatırlıyorum ve hatırladıkca korkuyorum uzuluyorum sanki yaşancakmış gibi
Ruyamı anlatıyorum..
Ailecek arabayla seyahat ediyoduk. Babam arabayı suruyodu annemde yan tarafında oturuyodu benle abimde arkada oturuyoduk ablam arabada yoktu.Sonra şiddetli yağmur yağmaya başladı acayip bi şekilde yağıyodu ama. Yoldada hic araba felan yoktu bitek biz vardık.Etrafta cok karanlıktı. Sonra ne olduğunu bilmediğimiz bişey arabayı arkadan yavaşlatıyodu canavar mı artık dev yılan mı neyse işte.Babam gaza bi bastı hızlandık baya bi. Sonra o şey yine geldi ve benim oturduğum yerin kapısını actı.Sonra ben korktum abime sarıldım. Abimde Kapıyı ort dedi 3-4 kez.Cokta hızlı gidiyoduk. Ben korka korka kapıya yaklaştım ve kolumu uzattım tam kapıyı tutcaktım ki o şey kolumu komple aldı koparttı.Hic acı hissetmedim ama kolumun koptuğunu gordum. O şey de simsiyahtı... Nası bişey olduğunu tam gorememiştim.
Sonra da uyandığımı hatırlıyorum.Yorganı ustume cekip ağlayarak uyumaya calışmıştım.

2- 12-13 yaşlarındaydım dabbenin 1.filmini izlemiştim cok etkilenmiştim.Yani korkmuştum o siyah giyinen adamlar karşıma cıkar diye.
Sonra 4-5 ay sonra bi ruya gordum ama ruya gibi de değil nasıl diyim şimdi uyuyodum tamam mı sabahın 5-6 ydı galiba karanlık değildi yani aydınlıktı. Gozumu actığımda karşımda dimdik duruyodu o siyah giyinimli dabbe ağzımı actım bağıramadım sesim cıkmadı resmen.Harekette edemedim. Sonra gozumu kapadım actım herşey yok oldu o da yoktu benimde sesim cıkıyodu.Ama goruntu apaynı yani kımıldamamışım bile.
Yani gozumu acınca direk perde gozukuyo.Anlatabildim mi bilmiyorum. Bunun ruya mı gercek mi olduğunu hala bilmiyorum.Anlatırkende urperiyorum.

3-Buda 14 yaşımdayken gorduğum bi ruya.Sevdiğim biri vardı ama gercekten ilk kez birini sevmiştim. Onu ruyamda gordum. El ele geziyoduk o bana bakarak gulumsuyodu bende ona.Bir yerin koridorundaydık. Sadece 5 saniye surdu o bana baktı gulumsedi ve bitti.Normal hayatta olsa ben elini bile tutmam utangac bi yapm var. Ruyamda nasıl tutmuşum anlamadım.