Merhaba,

Forumunuzun ruya tabirleri bolumunu cok beğendim. O nedenle buraya yazmak istedim. Gorduğum ruyayı yorumlayamadım, cunku bir şeyin pek cok anlamı var.

Ruyam şoyle;

İki tane beyaz at var ve arkasında at arabası, ama oyle tahtadan, pek şık bir şey değil. Atın ustunde iki kişi olduğu icin ve atlar hareket ettiği icin, ben at arabasına atlıyorum, ellerimle sanki zorla tutuyormuş gibi. Yerler kumlu, bir patika yolu gibi. Daha sonra beyaz atlardan birine, iki kişi biniyoruz, ve patika yokuşlanıyor, ama cıkarken bir problem yok, at hızlanıyor yavaşca. Etrafımızda buyuklu kucuklu bir suru aslan, hafif tempoda koşuyorlar, yatıyorlar, tertemiz hepsi, aslanlarla goz goze geliyorum. Ata bindiğim kişi korkma aslanlar bir şey yapmaz, sen yukarıdaki kartala dikkat et diyor. Başımı onun omzuna doğru eğersem, kartalın beni atın ustunden alamayacağını soyluyor, aynen oyle yapıyorum. Daha sonra beyaz atın ustunde tek kişiyim, atla ilerliyoruz ve yemyeşil bir ormandayız, etrafımızda buyuklu kucuklu aslanlar, sanki bizi karşılıyorlar, hic birinden korkmuyorum artık, hatta en buyuklerinden biri, beni ve atı gorunce, yere oturuyor hemen. Dağın zirvesine geliyorum, beyaz attan iniyorum. Aslında bu buyuk bir at değilmiş diyorum, cunku cok rahat iniyorum. Bu arada at beni goturuyor, ben yon vermiyorum ona. Dağın zirvesi yemyeşil ağaclı, guneşli bir yer, masmavi gokyuzunde kocaman bir ucurtma var, herkes onu izliyor. Bende o insanlara doğru gidiyorum.

Bir sure sonra doğal taşlar, altın ve bronz rengi takılar satan bir yere gidiyorum, once fiyatlar cok pahalı, hic bir şey alamıyorum, ikinci girdiğimde her şey cok ucuz, pek cok şey alıyorum.

Bu ruya nasıl yorumlanabilir?