Ara transferin sessiz takımı Beşiktaş son gunlerde atağa kalktı. Benfica'dan Gedson Fernandes'i renklerine bağlayıp yabancı kontenjanı ve harcama limiti nedeniyle sezon sonuna kadar Rizespor'a kiralayan Siyah-Beyazlılar şimdi de Diego Costa bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Sezon başında prensip anlaşmasına varılmasına rağmen transferi gercekleşmeyen 33 yaşındaki golcu icin Kara Kartal yeniden harekete gecti. İtalyanlar'ın iddiasına gore Fenerbahce 'nin de ilgilendiği bildirilen Costa konusunda yonetim elini cabuk tutmak istiyor.
Alacaklarını istediler
Brezilya ekibi Atletico Mineiro ile sozleşmesi sona eren İspanyol yıldızın Avrupa'da ara transfer donemi sona erdiği icin gidebileceği ulke sayısının fazla olmaması nedeniyle transferde eli guclenen Beşiktaş, şimdi yabancı kotasını acmak icin calışmalarını surduruyor. Yonetim yabancı kontenjanında yer acmak icin kadro dışı bırakılan Lens, Ljajic ve Douglas ile masaya oturdu. Ancak uc futbolcu da alacaklarının odenmesini on koşul olarak one surduler. Yonetim ile futbolcu ve temsilcileri arasında pazarlıklar suruyor. Beşiktaş transferin son gunlerinde kontenjan acabilirse bombayı patlatmaya hazırlanıyor.