daha yarım saat once kalkar kalkmaz ruyamı hemen bir kağıda yazdım tabiki unutmamak icin. Bilirsiniz ki uyanır uyanmaz ruyanın %80 i kadarını hatırlama şansınız var. Beni cok etkiledi uyanınca afalladım biraz ve yorumların nasıl olucağını merak ettim. Nede olsa ruyalarda Hayatın bir parcasıdır... lutfen sıkılmadan okuyun

Bi arkadaşımla beraber surekli suyun icinde bi kayanın ustunde duruyoruz arada suya giriyoruz. benim kuzenim ve arkadaşlarımda orda. bi yunus balığı geliyor ve onu seviyorum elimi hareket ettiriyorumoda ona gore hareket yapıyor onu okşuyorum ve yumuşacık derisi hoşuma gidiyor. sevdiim bi kız var platonik kuzenimin yakın arkadaşı kendisi onu goruğyorum bi ara muhabbetimz iyi oluo ardından kızar gibi oluyo bana kuzenimin arabayla gelip gelmediini soruyo sonra bana alcağın eşya varsa al gidiyoruz diyor ve ben onceden hazır diyorum ya mesut git al hemen diye kızıyor bana bundan oncede sormuştu eşyalarını al gidelim diye bende zaten hazır sanarak oyle bişey soylemiştim ama ruyamda olay tekrarlanmış sanki bi dejavu gibiydi. ben bi ara kuzenimi arıyorum ve biri burda işte tabloları diyip beni resim tabloları gosteriyor cok ilgincti. yapbozlar falan vardı sanki hayır icin satılıyomuş gibi. ardından bi arabaya bniyoruz arkadaşla gdiyoruz polisler takılıyo peşimize sonra ben kacıyorum atlatıyorum izmirin sahil yoluna benzer biyere ckıyorum hava kapalı altımdaki araba bmw 5 kasalardan ve siyah oldukca rahat bi eve varıyoruz o esnada bişeyler oluyo gezmeye cıkcak oluyoruz tanıdık biri geliyo sanırım babamın en yakın arkadaşının kızı oda gelcek oluyo ve polisler bi anda basıyo bizi ve beni cekiyolar kenarı ilerdeki serseriyleri gostererek bak sigara bekliyolar diyo bana bunu demesinin sebebi ordaki komiserle sanırım daha once bi diyalogum olmuştu biri bana sigara veririm eğer gelirsen gibi. daha doğrusu oyle hatırladım ruyamda ve ardından beni kenarı cekip bi sorular soruyolar ben arkadaşımın suclu olduğunu soyluyorum ben sadece direksiyonum iyi olduğu icin araba kullandım ve burda bitiyo ruya.