Merhabalar,
Gordugum ruya cok korlunc ve tuhaf hic anlam yukleyemedim.
Ruyamda bizim evin.sokagina giriyom ve agaclarin ustunde hep ari. Heryerede ama ben sasiriyorum.birden arilar ustume ucuyo. Ben eve kaciyorum odama bi giriyomu duvarlardan su akiyo heryer su olmus. Obur odlarda birsey yok ama sadece benim.odamda. Sonra bi bakiyotum dagin basinda bir yerdeyiz ben agaclarin arasindayuruyorum. Bi yasli kadin geliyo ben nerde namaz kilcam diyo. Ben bi cemaate gidiyorum ruyamda kadina biryer gostercem orda kilcan diyorum ama kadina hangi cemaate gittihimi soylemem gerektigini biliyorum ve soylemiyorum. Birdr kendimi bi odada goruyorum yanimda amcamin kizi. Bacaklarima bi bakiyorum siyah ben cikmis birsuru onlari sıkıyorum icinden yuvarlak bisey cikiyor buyuyo ve icinde.kucuk bocekler cikiyo. Ben panik oluyorum odadan cikiyorum. Sonra birden koydeyim dedemle zarla suluyorum cilekler var kucagima sigacak kadar buyukler. Iceri giriyorum teyzem evli suan ama ruyamda gelinlik giyimis. Anne tarafi ve baba tarafi herkes orda teyzemebakiyorlar. Banada.giyin diyorlar ama giyinmek istemiyorum. Ordada uyandim cok tuhaf bide hepsi arka arkaya gelince........
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Rüya Tabirleri
- cok.kotu ve tihaf ruyam bakarmasiniz bi lutfen