Super Lig'in 24. haftasında Galatasaray , deplasmanda Alanyaspor 'un konuğu oldu. Sarı-Kırmızılı ekip 1-0 geriye duştuğu karşılaşmadan 1-1'lik beraberlik ile ayrıldı.
Mucadelenin ardından Sarı-Kırmızılı ekipte Arda Turan sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım yaptı. Tecrubeli futbolcu paylaşımında kendisine yonelik eleştirilere cevap verdi.
Arda Turan acıklamalarında şu ifadeleri kullandı:
"Yazdıklarım anlaşılmayacaktır...Ama ben yine de yazıyım... Ben sahada olduğum her zaman en tepeye oynadım.. Hatırlatayım ..!2010-2011 sezonunda aynı algıyı yaptınız... Oynamadığım sakat olduğum sezonki başarısızlığı da ustume yıkmıştınız.. Ben hic bir zaman başarısızlıkta ustume duşen sorumluluktan kacmam... Ancak sahada olmadığım , olamadığım zamandan sonrada artık bu algı operasyonuna musade etmem.. Unutanlara soyleyeyim kulubume 13 milyon euro kazandırıp gitmiştim... Hicbir zaman Galatasaray `da olan kontratıma bakmadım. Geri gelebilmek icin 6 ay futbol oynamadım... Merak edenlere haber veriyim... Benim kontratımda Galatasaray kazanmadığı zaman kazanılacak para mac başı ucreti yok. Kamp hakkında bir suru dedikodular algılar yalanlar...Ben ve arkadaşlarımı durama yeterince uzuluyoruz.. Ama bana algıyı artık ben sahada iken yapın. Gecen sene oynarken de liderken de el freniydim. Siz benim bu oyunu nasıl oynadığımı bilirisiniz..! Ama mutlaka ki bir yerlerde bir yara ,fesatlık bırakmışımdır , dokulun rahatlayın.! 35 yaşında, 2 cocuk babası maddi beklentisi olmadan Galatasaray aşkıyla mucadele etmeye calışan, sizin eleme turlarını dahi şifreli kanallardan izlediğiniz kupaların sahibi Ardayım ben... Sizin dilinizden anlattım belki anlamış gibi yaparsınız."
Arda Turan'ın paylaşımı: