Arkadaşlar bu sabah erken kalktım kahvaltı yaptım ve tekrar yattım .
O guzel temiz hava kokusu burnuma geliyor ve beni rahatlatıyordu ardından yavas yavas dalmaya basladım derken birden bire goğsumden tutuluyormus gibi narince yukarı cekilmeye basladım sonrasında geri asagı cekilmeye baslayınca korkarak uyandım hemen gittim bi tuvalete girdim geldim tekrar yattım ben ruyada olduğumu duşunmuyorum bu arada ama ayağımın arkasından falan kız goruyorum sanki boyle korkunc neyse onu takmadan kafamı ceviriyorum ben oyle hissetmişimdir falan diye babamı arıyorum sonra baba ne olur eve birilerini cağır diye babamların şehir dışında olduğunu bildiğim icin onlara gelin diyemiyorum neyse işte babam telefonda konusarak git bakalım neymiş bak diyo sonra kalkıyorum bağırarak aloo diyorum ve yurumeye baslıyorum mutfağa doğru o sırada bağırdığım icin babam bana kusuyor ve telefonu kuzenime veriyor kuzenim neden bağırıyorsun diyor bana sonrasında babamı ver ona bağırmadım falan diyorum ve mutfağa doğru koşturan 2 sene once aldığım 2 tane kopeğim vardı olmuşlerdi. Onları goruyorum ve ustlerine giderek elimi tutarak otur diye bağırıyorum sonrasında dişini gostererek oturuyor 2side ve bunlar herşeye donuşebiliyorlar boyle ve insanların arasına karışabiliyorlar neyse bunlar beni babamların yanına goturuyor babama ispatlamaya falan calışıyorum boyle ama bi heykele donuşuyorlar bi insana . Bi tanesi bana diyorki bana yaklaşma sanada bulaşır ben hastayım olu olduğum icin iyileşemiyorum diyor. Neyse işte bitanesi insana donuştuğune ağzı burnu kayık birşey oluyor.
Diğeriniyse pek hatırlamıyorum. Sonra babama kanıtlıyorum bi sekilde ve babama baba goruyomusun isteğen donuyor demek ki diyorum ve demekki cok guzel biyerki kimse donmuyor diyorum sonra babam evet oyle demekki diyor ve bi sekilde eve geliyoruz ben 2. kopeğime kufur ediyorum seni hic sevmiyordum diye ve sinirleniyor. Bir sekilde uyanıyorum . Durum bu arkadaslar ne oluyor bana cok korkuyorum.