Ruyamda sokakta uyuyorum, bi kus uzerime geldi, kusu ellerimle bogdum. Sonra bi suru kus gelmeye basladi. Yorgani uzerime cektim gitmelerini bekledim, onlar gittikten sonra baktim, yorganin uzerine hep pislemisler. Yorumlayabilirmisiniz ?
Bir kac gundur hep deprem goruyorum, yorumlara bakiyorum olum deniyor. Korkuyorum. En son gordugum depremde, buyuk bi cadirin icindeyiz, cadir sallaniyor dusuyor, kimseye bisey olmuyor, herkese yardim etmeye aclisiyorm. Baska bi gun ise, sehre uzaktan bakarken birden evlerin dustugunu goruyorum, o zaman yanimda iki karadesim var, hemen eve gecip evde annem var onu cikartmaliyim diyorum, icerde annemin uzerine birseyler dusmus bayilmis, onu cikartmaya calisirken uyaniyorum.
Baska bi gunde: Biraz fantastik ama; insan olmayan degisik bi yaratik olan bi kumandan, beni goruyor ve benimle evlenmek istiyor, bense kaciyorum ondan, hemen arkama adamlarini saliyor. Kacarken bir kus gibi bisey, buyuk bisey, beni sirtina aliyor ve ucuruyor. Ucuyoruz sehrin ustunden. Onun saklandigi eve goturuyor beni kus. Kapidan icerir girereken o hukumdarin adamlarini goruyorum, bizi bulmuslar, kapidan zorla girmeye calisiyorlar. Kapiyi kilitlemeye calisiyoruz filan ugrasiyoruz, o zaman kalkiyorum.
Yorumlayabilirseniz cok sevinirim