Yemek sırasındaydım yemekhanedeydik. nerenin yemek hanesi bilmiyorum. onumde m. adlı bi arkadaşım vardı. once o alacaktı yemekleri. yemeklerde ilk sırada petek bal vardı. daha doğrusu bal olduğunu bilmiyorumda kızın alış şeklinden kesişinden bal olduğunu tahmin ediyorum. sonra bakıyorum kı o helvaymış. bende almış oluyorum. sıra bana geliyor. yemekte de karnıyarık varmış. yanında pilavı falan, pilavını falan alıyorum karnıyarığa gelince bitti diyorlar alamıyorum. m adlı arkadaşım aldımı bilmiyorum. sonra h. adlı arkadaşım oluyo yanımda. yemek almıyor o. gercektede titiz bir insan herşeyi beğenmez. almıycam diyor ve asansorle yukarı cıkıyor. bende iş arkadaşlarımın olduğu masaya gececektim elimdekileri(karnıyarıksız) yemek icin bi bakıyorum babam şevkatle bi kenarda gizli beni izliyor. acıyo biraz bana sanki ana yemeği alamadığıma, sonra gel baba diyorum sende yemek al diyorum. iş arkadaşlarımla oturmaktan vazgecip babamla yemek yemeye karar veriyorum. sıraya tekrar duruyorum. kuyrukta insanlar var. o insanların onune geciyorum. sonra karnıyarık varmış tekrar. tabildot var elimde yemeği dağıtan adam diyor kı tabildotta yer kalmamış halbukı ince uzun kısmında boş yer var. 5 li tabildot varmış onu al diyo . yok diyorum bende şuraya sığdır diyorum ve oraya koyuyor. diğer pilavın falan oraya da bişeyler sıkıştırıyor. koyu kıvamlı bişey daha varmış. onun ustune de elindekı kaşıkla duz bir cizgi ciziyor. boyle bir ruya gordum. yorumu ne olabilir aceba, m. ve h. adlı arkadaşlarım icinde sanki bi acıklama yorum var gibi hissettim onlar acısından da benım acımdan da yorumlayabilir misiniz?
Teşekkurler şimdiden...
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Rüya Tabirleri
- Ruyamda yemek sırası